Stille stund foran Romsdalshornet
Utstyr
  • Nikon f-70
  • Nikkor
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger940
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_52266} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Jostein M.

Hei! Vakkert sted og vakker positur. Hva er det som gjør at en del av bildene dine blir noe grumsete. Er det scanneren?:-)
Mvh
Jostein
Tarjei Ekenes K.

veldig flott stemning

ett av de bedre normale bryllupsbildene jeg har sett

:-D ! son tarjeiav !

Nils B.

Pent og nesten for rent. Ser at kontrastene i kjole og dress gjør at du mister noe av detaljene, men alt i alt et bra bilde.
mvh Nils
Steinulf L.

Fin komp,men litt kornete. Majestetisk brudebilde! Bra.
Avsluttet .

Håpløst brudebilde dersom du vil vise HVEM som har giftet seg, helt OK dersom det skal være et generisk brudebilde, altså et brudebilde som omhandler bryllup generelt, som institusjon. Her ser jeg ikke ansiktene på noen av dem, og det er nesten godt gjort.
Skal jeg tolke bildet ut ifra eksponeringen er det mest sentrale ved dette brylluppet at en kjole giftet seg med en kjole og hvitt.
Ellers noe uklart hva Romsdalshorn har med bryllup å gjøre i det hele tatt, om det da ikke omhandler enkelte private deler på brudgommen (som formodentlig er fra Romsdal; derav Romsdals-hornet). I så fall vil jeg bare få fortelle at det er de eldste bukkene som har de hardeste horna. De stanger bare så sjelden.

:-)
Mvh Ola.
Avsluttet .

Godt komponert. Synd det er litt korn/støy.
Heidi-Beate L.

Takker for responsen. Det er nok kanskje scannern som gjør at det blir noe grovt. Tror ikke det er filmen (fuji 100).
Til Ola-E vil jeg bare si at dette er 1 av ca 100 bilder jeg tok av dem denne dagen og kanskje det eneste som ikke viser ansiktene deres. De fleste bildene er tatt med en foss/elv i bakgrunn som ikke har noe særlig mer med brudeparet å gjøre enn Romsdalshornet. Bruden er fra Åndalsnes og dermed er hun oppvokse med dette fjellet. Desuten er de sportye fjell folk begge to som er glade i fjell.
Heidi-Beate
bjørn g.

Et nydelig brudebilde med bra fargekontraster/perspektiv. Og så har bildet masse symbolikk, som er viktig for innholdet i bildet. Kyss, fjelltopp, og brudeparet er høyere enn fjellet!!!
Så kan jo enhver tolke symbolikken som de vil.
Et luftig og fritt brudebilde Heidi-Beate !
Mvh Bjørn
Arve k.

Er helt enig med Ola-E. Hofshagen. Men savner også en bedre dybdeskarphet å mindre gjengrodde partier og det blir nå litt kjedelig om paret vil ha et bilde, fra dette formatet 135
på 40 x 50........ Sorry det blir bare en A4, ved brudefotografering bruk alltid mellomformat. Eller det råeste innen digitalt ..

Arve :-)
Heidi-Beate L.

Til deg Arve må jeg si at 50 x 70 er ikke noe problem å forstørre fra dette negativet. Hvis vi skal ha det råeste innen digitalt må i så fall jeg vinne i lotto. Når jeg tar brudebilder bruker jeg også en hasselblad, men har ikke god filmscanner til dette formatet. Hadde lyst til å kjøpe en Nikon D 100, men den er desverre ikke bra nok til portrett fotografering. Får vel begynne å spare til det kommer noe bedre i en grei prisklasse. '
Heidi-Beate
Unn Marit F.

Det beste med hele dette bildet, er uttrykket til modellene! NYDELIG! Lekent og morsomt, her er det to som virkelig er glad for å endelig være gift.. (er ikke de fleste det, tro?) Men uansett, bra! :)
Avsluttet .

Det beste bryllupsbilde eg nokon gong har sett. Eg går ut i frå at nå ein heng eit slikt bilete på veggen, så veit en kven som er avbilda, så det er ikkje noko problem at andleta ikkje er meir synlege. Som Romsdaling så forstår eg godt kvifor dei vil ha fjella (her romsdalshorn) med på bryllaupsbilete!
Helene Moe S.

Hei!

Dette synes jeg var knall. Brudebilder er en balansegang etter min mening - de bør ikke være for tradisjonelle og kjedelige, og heller ikke for sære. Her har du fått til en veldig fin mellomting. Brudeparet ser kjempelykkelig ut, det er pene farger og en fin komposisjon.

Godt jobba!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu