"Gud"
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger125
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_523069} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Bjørn Willy H L.
God idè du kom med her. Her ser jeg Gud som en som behersker teknologien... Og med det mener du kanskje at Gud er et romvesen?

Det tekniske sitter der det skal, muligens med unntak at jeg ikke forstår hensikten med å kutte "Gud" i topplokket.

Pirk: Bildet hadde dessverre ikke klart seg uten tittelen, etter min mening. Tror ikke jeg hadde tenkt i retning Gud, i alle fall. Sammen med tittelen synes jeg bildet fungerer godt som en meningsytring til ettertanke.
ketil g.
Takk for fine tanker. Det er vel ikke "gud" jeg har kuttet topplokket av, men den innkomne?
(Burde sett det)

ketil
Bjørn Willy H L.
Sånn å forstå, da skjønner jeg mer av hvor du vil med bildet. I og med tittelen og at du presenterer en skikkelse som er dominerende i bildet var det lett for meg å anta at det var Gud.

Liker bildet godt nå som jeg har tatt poenget, og legger merke til symbolikken i formene der framme. Treenigheten, korset, kirkespiret, "alteret"... Jeg hadde nok trengt å få det enda mer inn med teskje i tittelen :)
ketil g.
Ok :-)

ketil
Bjørnar P.
Hva du legger i begrepet "Gud" vet jeg ikke, og heller ikke om du mener at datamaskiner er vår tids Gud, alternativt om den tradisjonelle Gud har egenskaper som likner en datamaskin.
Uten tittelen hadde jeg ikke fått assosiasjoner i retning av denne problemstillingen i det hele tatt, men jeg antar tittelen sier noe om din tanke bak bildet.
Med dette utgangspunktet må jeg si at bildet blir for diffust i sin fortelling for meg til at jeg føler meg trykk på at dine tanker når frem til meg.
ketil g.
Bjørnar: Ser dine poenger, men vil helst gå litt over bekken etter vann når det gjelder ledetråder/titler. Og ikke plaske rett uti.

ketil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu