Påske
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger125
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_523273} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bjørnar P.
Ikke så lett å få tak i fortellinga her. Er det viktig for deg å kommunisere med mottakeren ved at betrakteren forstår hva du har tenkt, eller er det like greit for deg om mottakeren "ser" noe helt annet enn det du planla å fortelle?
Kan jo også være at du ikke hadde noen klar tanke bak bildet også, men bare ønsket å skape noe med stort tolkningspotensiale? Greit å vite slikt om dette og andre bilder fra deg. Det gjør det lettere å kommentere dem.

Det jeg ser her, er en kirke med speilbilde, og ei jente som ser ut som hun går på skøyter på isen.
Får noen tanker om påskeferie og kirkas rolle. Mange kristne er jo bekymret over at påsken har blitt en anledning til fest og moro mer enn besøk i kirka. Bildet ditt kan, med litt godvilje, tolkes som en illustrasjon på dette.

ketil g.
Hei Bjørnar.
Ser du er inne på noe essensiellt. Når jeg "lager" mine bilder er det av og til ikke med tanke på å gi betrakteren en bestemt opplevelse. Like lite som jeg sjøl her et klart poeng. Jeg håper bare betrakteren får tak i noe som gjør at bildet blir interessant for vedkommende.
Mitt forhold til mine bilder er på et avstandsnivå i forhold til hva det betyr/utstråler. Tittel kan komme til etter lengre tid-

Jeg ser at dette ikke er helt klargjørende, men håper du får tak i essensen.

ketil


Avsluttet .
Veldig bra påskebilde:) først ser jeg på jenten og tenker at hun skal i kirken, og at hun skal dit bare pga høytiden, men SÅ ser jeg plutselig at hun egentlig ikke ser kirken, hun bare koster forbi :) kjempekult!
Hilsen kate
Bjørnar P.
Ketil: Når du skriver at du "av og til" ikke har en bestemt tanke bak bildet, er det i prinsippet greit nok for meg.
Problemet som dog gjenstår blir da at "av og til" ikke forteller meg eller andre om det konkrete bildet du legger ut har en fortelling du ønsker å videreformidle. Jeg hadde ønsket at du gjorde dette klart i hvert enkelt tilfelle.
Slik det er nå vil jeg og sikkert mange andre lete etter et "budskap" som i noen tilfeller ikke er der.
Olav Ø.
Fint bilde, med fin manipullasjon. Fin struktur og fine elementer.

mvh. olav
Siri Elisabeth J.
Hei.
En liten jente som hutrer seg over isen med en kirke i bakgrunnen.Dette bildet kunne passet godt som en illustrasjon i en barnebok, og til mange typer fortellinger og eventyr.Synes du har fått til fargne på en malerisk måte, strukturen like så.Jeg synes bildet ditt er fantastisk vakkert!

Hilsen Siri.
ketil g.
Takkk for alle fine og oppløftende kommentarer.

ketil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu