På vei ned fra TOPPEN av et tre
Utstyr
  • Nikon D100
  • AS-S VR Nikkor 70-200mm 1:2.8G + 2x con
  • Brennvidde400mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger521
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_52386} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Povl Kjeld H.

Flot fanget Jostein, fine farver og god komp.
mvh - povl
Tom E. F.

Ingen kunst for en proff! (Katta hadde ikke klart dette). Skulle ønske å ha sett mer av ekornet - nå er det mulig å legge ut større bilder, vet du det?
mvh Tom
Avsluttet .

'Nøtteliten bor i toppen av et tre''. Dette bildet skulle understreke akkurat det. Knallfint bilde med flotte farger i. Ville heller hatt med litt mer tre nedovre jeg. Men bildet er kjempebra slik det fremstår selvfølgelig.

Vh Svenn
Eskil O.

Artig og livlig krabat som vokser i anntall her hos oss, savner bustehalen.

Eskil.
Vegard E.

Nedover står det respekt av, ja. Skarpt og herlig lys!
Jan W.

Bra Jostein!

Jeg har jo en viss forkjærlighet for bilder av disse små krabatene.

Min kone som er hjemmeværende for tiden fortalte meg at det at det hadde vært en skikkelig tumult her hjemme idag. Et lite ekorn som Lena ikke kjente fra tidligere hadde funnet veien inn på kjøkkenet vårt og storkoste seg med maten som vi setter frem til Snapp. Etter endt måltid var det så uheldig å møte Snapp i døren på vei ut. Snapp har erklært huset vårt med terasse som hennes families territorium og aksepterer overhodet ikke at noen andre forsyner seg av maten hennes. Den lille stakkaren fikk en slik omgang at Lena nesten måtte skille de fra hverandre. Det ble kjeppjaget av Snapp så langt avgårde at det tok nesten 5 minutter før hun var tilbake. Lena er desverre ikke i form til å fotografere noe særlig for tiden så vi ble snytt for bildene av slagsmålet.

mvh. Jan
Svein P.

Tatt på (e)kornet!
Thor B.

Somregel er de på vei opp når jeg kommer.Bra fanget dette Jostein.Men føler jeg skulle sett hele.
Mvh Thor
Ferran C.

Hei du, could you guys find the ferie?
I see finally you got him, i like it, true is it, that maybe it could be even nicer with hole body, but i don't mind it that way, and about the framing, if you could keep a sharp focus, a closer zoom and croping even more on top(but including the leg) it could be a very nice shoot as well.
Snakkes.
Nils B.

Bra dette Josein, og jeg har ikke behov for og se hele. Benyttet du stativ. Med min lille viten da om det objektivet så effekueres ikke VR på stativ. Men synes at du har fått mye ut av bildet. Bakgrunnen er flott, pelsen er bra, men mulig at det hadde gjort seg med en anelse mer usm. Bra Jostein.
mvh Nils
Øyvind A.

Bra bilde. Savner ikke bakparten, jeg synes tvert om at dette utsnittet skaper spenning og gjør bildet interessant.
mvh Øyvind
Rune N.

Godt fanget!

mvh
Rune
Jostein M.

Takker for kommentarer, disse krabatene fasinerer meg, lettpåtå og veldig proletariske. Igjen takk for kommentarer. Dere er med på å øke fotogleden og det inspirerer til å forsøke å ta enda bedre bilder.
Mvh
Jostein
Truls S.

Hei Jostein. Veldig bra fanget dette her! Ekorn er ikke akkurat blant de dyrene i hakkebakkeskogen som stopper opp og er modell for oss med kamera i hånd.
Du har gjort en god jobb her ja!

truls
Thorfinn B.

nært og greit.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu