Lengsel
Øynene er vel noe av det mest utryksfulle jeg vet om, derfor synes jeg det er litt moro å eksperimentere med forskjellige uttrykk, og se om jeg klarer å formidle forskjellige stemninger gjennom dem.
Kom med meninger og gi meg råd om hva som kan bli gjort bedre.
Utstyr
  • olympus camedia c-50 zoom
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger226
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_52523} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Geir Helge S.

Fint uttrykk du har fått til Monica. Jeg ønsker mer skarphet på selve øynene, men softingen rundt er delikat. Gjerne litt høyere kontrast også.
Geir
Steinulf L.

Tett og flott utsnitt. Trenger som nevnt litt høyere kontrast. Morsomt at du ekperimenterer med litt utradisjonelle bilder.
Bjørn H.

hei ... Vakre øyne. Syns også du kunne hatt noe mer skarphet i øynene, ellers reagerer jeg litt på ar det blir litt overgang ved at øverste del er noe utblåst !! Fin og sart stemning ...

Bjørn
Avsluttet .

For det første så synes jeg du har fine øyne. Likte at du har fått med vinduet som speiler sg i øynene dine. Det gir en ekstra dimmensjon til tittelen og bildet. Synes i grunne ikke at øynene burde være skarpere jeg, for da tror jeg det ødelegger den fine softe stemningen i bildet. Hadde temaet vært et annet en lengsel vil jeg være enig i skarpere øyne, men her er det fint slik det fremstår.

Vh Svenn
Marit W.

Stilig ! Du får det til ser jeg :)
monica p.

Hei alle sammen, og tusen takk for komentarer og gode råd.
Jeg ser at flere av dere ville hatt mer skarphet på selve øynene, men jeg har prøvd det og synes ikke det ble noe særlig bra.
Litt av poenget her er jo at vi blir litt drømmende når vi lengter etter noe/noen og drømmer er jo gjerne litt utydelige så derfor valgte jeg å la det bli slik, men for all del jeg ba om meninger og forslag, så dem setter jeg pris på.
Tusen takk til dere alle sammen.
Mvh Monica:o)
Tom E. F.

Føler meg lite kompetent til å gi råd om slike bilder, vil bare si at du etter all sannsynlighet ikke behøver å tenke på plastisk kirurgi de nærmeste 10- årene, i hvertfall...
mvh Tom
monica p.

He he, takk for det Tom.
Mvh Monica:o)
Reidun G.

Jeg tror bare jeg får si meg enig med Tom E F her Monica :-)
Fint du er så kreativ.
Reidun
Fred S.

Jøss, er det dine øyne ? Ingen gode råd å gi deg, desverre, men hvis det er slik at øynene er ''sjelens speil'' sier i alle fall dette bildet mye positivt om deg.
vh freds
monica p.

Åhh så snill du er Fred, takk for det da.
Mvh Monica:o))
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu