Titt inn i skogen min...
Utstyr
  • Nikon Coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger264
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_52561} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Mads R.

Hvis den venstre trestammen ikke hadde vært så lys, kunne det blitt en fin ramme-effekt.
Avsluttet .

hva har skjedd nede i venstre hjørnet, på rammen og stammen`?
Dag T.

Ser ut som om blitsen har blitt utløst, men uten at det har gjort noe godt. Ellers er det et fint skogsinteriør.
Avsluttet .

Takk for at vi får en titt inn i skogen din Steinulf. Ser jo ut til at du kan ha noen fine turer her. Synes det er fin dybde i bildet og naturlige farger. Har en misstanke om at det med stammene er med vilje, for å skape dybden i bildet. Har jeg rett eller har jeg rett ???

Vh Svenn
Jostein M.

Hei Steinulf. Vakker skog dette. Tror faktisk jeg ville skåret vekk treet på venstre (når en ser inn i skjermen). Ellers bra toner.
Mvh
Jostein
Eric J.

Tror ikke jeg ville kjøpt bildet og hatt det på veggen. Det blir jo rett og slett for kjedelig. For og få et godt naturbilde skal opptagelsestidspunktet være godt timet. Du kan bruke dette bildet ditt til en location du kan vende tilbake til senere da lyset er mer spennenede. Feks . tidlig en morgen da morgenduggen forsvinner og lysstråler blir filtrert gjennom grenene.... Slike ting hjelper MYE.
Øyvind M.

Synes dette ble for kjedelig... finner ingenting å feste blikket på.

mvh Øyvind
Tom E. F.

Ser komposisjonen, Steinulf - men blir ikke så fristet til å besøke skogen din. Synes den ikke virker så innbydende. Tror nok det først og fremst er greinene som skaper uorden. (De er ikke gode å gå tur på, heller.)
mvh Tom
Avsluttet .

Heisann Steinulf! Fine farger og dybde i bilde. Men jeg klarer ikke å forstå hvorfor du har forlengastammen på tre'et til høyre. Det ser ikke bra ut... Jeg ville i det minste ha klona med litt mindre detaljer, nå synst jeg egentlig at det bare ødlegger bilde, + at du har kommet borti ramma.

MVH

-Stian
monica p.

Hei Steinulf
Skjønner godt at du vil vise frem skogen din jeg, for trollskoger er flotte å gå tur i, en kommer liksom inn i en egen verden der inne.
Når det gjelder selve bildet må jeg nok si meg enig med flere her, for tidspunktet har mye å si for lys og stemning osv, men ideen har du og skogen står der forhåpentligvis ennå, så ut igjen og prøv på nytt.
Gleder meg til å se hva du kan få til her.
Mvh Monica:o)
Per R. G.

flott bilde
Rune N.

Spennende skog, men jeg syns vel heller ikke at bildet ble veldig spennende. De lyse kvistene passer på en måte ikke inn, og de dypere delene av skogen er både for fjernt og med litt for flatt lys.

mvh
Rune
Øyvind A.

Ok idè med å ramme inn med trærne. Men jeg synes kvisthaugen distraherer. Et mer ''spenstig'' lys ville ha hevet bildet.
mvh Øyvind
Henrik T.

Kloningen nede til høyre er ikke særlig heldig.. blir også litt rotete.

-
Henrik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu