Titt inn i skogen min II ...
Det skal ikke være enkelt. Jeg prøver igjen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-06-12 09:32:05
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon Coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger278
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_52758} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jostein M.

Hehehehe Ser du har rydda opp:-) Må si jeg likte lyset bedre i det forrige bilde. Hva med å stå opp frytidlig en solskinnsdag og fange de første solstrålene som treffer inn i skogen din:-)
Mvh
Jostein
Tom E. F.

For en som er vokst opp i granskauen på Ringerike, vekker bildet mange minner, Steinulf:
Granlegger med go´kvae, myk skogbunn med barnåler og lite underskog. Ekorn, hakkespett og stor mygg. (For å nevne noe...)
Bildet har på den måten sin misjon for meg, og jeg takker for det!
mvh Tom
Øyvind A.

Dette var mye bedre enn det forrige synes jeg. Reinere og dermed mer tiltalende skogbunn. Dessuten synes jeg det er bedre dybde i dette.
mvh Øyvind
Fred S.

Enig med de som finner denne versjonen adskillig bedre enn forrige. Jeg er ingen skogmann selv, men tett granskog er egentlig spennende motivmessig. Her formidler du en granskog av det hyggelige slaget, ser jo lysningen lengst borte.
vh freds
Avsluttet .

Nei, det skal visst ikke være enkelt Steinulf. Jeg må si jeg har fått meg en aldri så liten aha-opplevelse i disse to bildene. Skogsbilder er ikke lett å få til. Jeg synes det forige bildet hadde bedre skogsbunnfarge og lys. Kan det være at det ene går på bekostning av det andre mtp lysforhold hva skogsbunn og de andre omgivelser angår? I dette bildet er jeg ikke siker på om det er utsnittet og plasseringen av trærne som skaper dybden, eller om det er forskjellen i lyset og fargene på skogsbunn og trær. Uansett likte jeg faktisk det forige bedre mtp på lys og farger. Hva prioriterer man liksom. Vanskelig skal det vise seg og være visstnok ! Bra jobba ihvertfall !

Vh Svenn
Nils B.

Enkelt er det ikke. Men med det kamera har du alle forutsettninger for og lykkes. Er også enig med de som mener dette er bedre. En liten hake med bildet er at det er veldig svart der det er mørkt og at kontrastene i skogbunnens høylys jobber mot hverandre. Tror at du med fordel kunne lettet skyggepartiene noe og lagt litt mer tyngde i mellomtone for og utligne kontrasten. Men du er så absolutt på rett vei.
mvh Nils
monica p.

Hei igjen Steinulf
Se der ja nå begynner du å nærme deg, mye bedre enn det forrige, men ennå er det litt som mangler for å få den rette trollskogfølelsen synes jeg.
Skogbunnen er litt for lys , og som sagt tidligere er trærne litt for mørke, men dette vet jeg at du helt sikkert får til, så jeg venter spent på neste jeg.
Mvh Monica:o)
Hans-Einar O.

Hei Steinulf!
Synes du har noe på gang med skogsbildene dine, selv om du ikke har fått til det helt optimale ennå. Synes Nils sitt forslag har noe for seg, men jeg kunne tenkt meg litt mer spennende lys og trolsk stemning.
Komposisjonen synes jeg er OK og bildet formidler en stemning i skogen din.
mvh Hans
Elisabeth W.

Kom igjen med flere skogbilder - helt til du får til et der alt klaffer, både komposisjon og farger, lys og stemning, sånn at vi virkelig kan se denne skogen din sånn som du opplever den, og vi foreløpig aner!

-- Elisabeth
Siri Elisabeth J.

Fint sug i bildet. Behaglig lys, får lyst til å gå en tur der.

Mvh Siri
Steinulf L.

Takk. Jeg er litt opptatt av dette bildet.
Thera E.

å, ja. Her vil jeg leke! =)
Flott og innbydende bilde! =)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu