V W 1600
Bil er ikke min greie, men jeg synes denne folkevogna som står parkert i nabolaget, er søt og lyser fint opp med rødfargen. Søt er kanskje ikke den mest brukte betegnelsen på bil.
Jeg tilhører forresten den sjeldne rasen som ikke har bil.
Utstyr
  • Nikon D90
  • Nikkor 18-105mm
  • Brennvidde58mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger106
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_528041} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Hihi..ja jeg er enig med deg Solvår..den er jo søt og passer bra med det grønne gresset rundt seg. Frisket opp dette bildet og litt nostalgifølelse fikk du frem! Jeg liker også visse gamle biler.. Stilig!!
Mvh
Tove
Roar K.

Søt og midtstilt - nå har jeg sett en slik bil også.
Men om den er aldri så søt så har den fått smake fortærandes rust denne også.
Riktignok har jeg hatt noen biler, men tilhører nå samme rase som deg. Det jeg kjører etter behov er 4 hjuls dreven el.stol med toppfart 10 km og regnes ikke som kjøretøy hvilket politiet i Tromsø ikke hadde fått med seg for der ble en 80 år gammel dame med en slik påkjørt i et fotgjengerfelt og ble bøtelagt med 3000 kroner for brudd på vikeplikten - forstå det den som kan.

Roar
Lars Ivarson F.

søt..tja..men fine liner syns eg den har, men ikkje tidrette felgar..hugsar godt at den skapte litt oppstuss då den kom..var eit stopp på vegen frå boble til golf, men enno var motoren bak, og tanken framme..bagasjerommet framme hadde blitt litt større..og så var den hatchback, og me klødde oss i nakkeulla og lurte sterkt på den norske.. for ikkje å nemne nynorske... ekvivalenten..Litt uryddig bakgrunn kansje, men elles .... gromt
Solvår B.

Tusen takk Tove, Roar og Lars!
Folk som kjenner meg godt, er nok forbauset over at jeg i det hele tatt har knipset en bil, men så er det dette søte, da....
Jeg trodde det var de opprinnelige felgene, Lars, men jeg skjønner at du har greie på dette. Hagene rundt kan kanskje virke uryddige i forhold til hovedmotivet, men jeg synes det er hyggeig å vise "bil i miljø" :)))
Solvår
Elisabeth M.

En herlig gammel VW variant:)) (for det er vel det den heter...?) Riktig aerodynamisk, og de gamle bilene hadde mer runde fine former! Felgene er nok oppgraderte ja...
Flott parkert i et grønt miljø:))
mvh/Elisabeth
Avsluttet .

Hei

Artig med gamle biler, såg ganske så strøken ut denne :)
Flott bilde med friske farger.

Ha en fin helg!

mvh Øyvind
Wilko J.

Jeg kunne gjerne se deg i denne?? tøft bil...ble litt forbauset å se det fra deg da =)

Mvh Wilko
Solvår B.

Tusen takk for positive tilbakemeldinger Elisabeth, Øyvind og Wilko! Artig å overraske iblant. :)))
Solvår
Liv F. D.

Hehe, Solvår - denne har jeg hørt masssse om VW1600 TL . Ser forresten at denne du viser her er registrert i mitt nabolag. Her var det H-biler :)
Må skaffe deg bil vettu, jeg kunne vel ikke klart meg uten :)

Ha ei fine helg!

mvh
Liv ")
Solvår B.

Takk for munter kommentar Liv!
Jeg aner ingenting om VW1600, men det sto på bilen, så jeg fant ut at det var lurt å knipse fakta. :))) Hadde ikke husket det til jeg kom hjem etter 10 minutter.
Nei, jeg må ikke ha bil. Klarer meg utrolig godt uten, selv om jeg koser meg på biltur. Bussen er rett rund hjørnet. Det tar under en time å GÅ til sentrum. Sykkelen min er ganske ny. Og så finnes det venner, familie og naboer med bil, og så lenge jeg får være med å sponse drivstoffet, er saken grei.
: ) Solvår
Kolbjørn P.

Jøss, en slik hadde min far en gang, den rusta noe fælt og på slutten kopla hornet inn i hver venstre sving. Denne her så ut til å være i adskillig bedre forfatning. Bil med sjel. Bra formidla Solvår.
mvh Kolbjørn
Solvår B.

Så artig at du har slike minner Kolbjørn!
: ) Solvår
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu