Massasje
En rickshaw-sjåfør blir massert av sønnen sin i gamlebyen i Dhaka. Ser ut som han vet hva han driver med :-)
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger370
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_52852} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Lars L.

Dette fungerer ikke for min del. Jeg ser ingen sammenheng mellom forgrunnen og hoved elementet som etter sigende skal være massasje.
ellen-k w.

... skulle gjerne fått den behandlingen... jeg LIKER bildet !!! det er originalt... morsomt at jeg må titte forbi de to i forgrunnen for å se hva som skjer der bak... for det er jo der det skjer, på en måte... det hadde kanskje vært ennå bedre om du hadde endret vinkelen noe - og fått med litt av sønnen også - (får du til det i photoshop er du god... ) men altså: et spennende bilde...
ellen-k.
Alf B.

Hmmm..... Det er dette jeg er litt spent på, da. Dette handler forsåvidt ikke bare om massasje, men om storbyen Dhaka og det å fotografere der (har kanskje ordlagt meg litt feil igjen.) Du har til enhver tid ca. ett sekund på deg før gutta tar oppstilling foran objektivet, hehheh.

Jeg liker det selv godt, men er redd det er fordi jeg kjenner situasjonen og stedet for godt. Du har nok rett; Det er litt for kaotisk.....
Alf B.

Sorry, min kommentar til LL :-)
Alf B.

Ellen-K: Jeg gjør mye med tynn fokus og i dybde. Ofte samme problem: Hadde jeg gått venstre her, så hadde jeg 'mista' fyren bak rickshawen. Dessuten hadde gutta foran flyttet etter, hehheh. Dessuten føler jeg at både kokosnøttene og rickshawen gir litt ambiens, ihvertfall overfor folk som skjønner hva det er. Har en annen versjon med mer sønn (hvor han til høyre er på vei inn), men nå er det vel tre dager til jeg får lov til å legge ut et nytt bilde, så.....
Lasse F.

Jeg likte bildet ditt veldig jeg. Det var stilig å se alle de uklare folkene i forgrunnen. Jeg likte også utrykket til rickshaw-sjåføren. Stilig dette!

--Lasse--
Dag J.

Jeg likte også bildet godt, selv om det trenger tekst for å formidle at det er en massasje som pågår. De passe uklare ansiktene i forgrunnen skaper en tøff ''dybde'' og motvekt til sjåføren.
Dag T.

Jeg liker også bildet godt. Det fungerer som illustrasjon av teksten, men jeg synes det fungerer enda bedre uten bruksanvisningen. Da blir det litt spennende å lure på hva som foregår.
Ioannis L.

Det er godt å se igjen disse velkjente utrolige motivene!

Uten kaos... ingen spenning. ;)
Bjarne N.

dette hadde jeg sansen for!!! litt enig med Dag T; du trenger ikke nødvendigvis vite hva som foregår. det gir rom for fantasien.
Toini B.

Enig i at bildet står godt uten teksten. Da kan man dikte opp sin egen historie. Så jeg glemmer at jeg leste den;)

Flott valg av fokuspunkt,kult med de uklare menneskene i forkanten.

Likte dette meget godt!!
:)

Håkon M.

Jeg og er med i gruppen som liker bildet her godt. Trenger litt lengere tid for å skjønne bildet uten teksten. Veldig spennende fokus. God gjort å få et så bra bilde med så liten del av bildet i fokus
Lars L.

Jeg var nok litt upresis i min første kommentar (var vel for trøtt.). Mitt poeng var at jeg ikke så rare sammenhengen mellom tekst og bilde og vi kunne vel klart oss uten teksten, noe flere har vært innom. Det å bruke det uskarpe forgrunnen som en ramme for noe bak kan være vel og bra. Jeg synes imdlertid den delen av bildet i bakgrunnen(rent fokusmessig er det vel mellomgrunnen) som ikke er personen tar for mye oppmerksomhet.
Alf B.

Hm.... Jeg ser at dette er jeg litt enig i. Faktum er at all den blå-røde gørra faktisk er rickshawen til gutta. Men det er det jo håpløst å se.... Jeg får nok legge inn den andre versjonen. Men nå er det helgetur til hytta. God helg, alle sammen!
Morten F.

Kreativ komposisjon. Men de to i forgrunnen tar for mye oppmerksomhet, jeg bli rforvirret av å se på bildet da øynene ikke for noe blikkfang.
Avsluttet .

Dette bildet liker jeg veldig godt!

Hedda:)
Avsluttet .

Igjen en morsom lek med dybde i et bilde. Synes det var vanskelig å få øye på karen baki der, men så er det vel også meningen at et bilde skal engasjere. Ved at ansiktene i forgrunnen ikke er i fokus begynner man å lete etter motivet i bildet.

Flott levert dette her.

Vh Svenn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu