Nysgjerrig?
Utstyr
  • Olympus E-3
  • Olympus 50-200mm
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Annet200 ISO. Frihånd.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger216
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_528977} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Knut Georg F.
Morsomt motiv, der kjærligheten står i sentrum for misunnelse fra begge kanter. Fin komp, selv om karen nede i venstre hjørne ble litt knapp. Alternativt ville en komp med bare de tre i topp også fungert fint.. Imponerende skarphet, brennvidde, lukkertid og frihand tatt i betraktning. Kunne kanskje vært litt mer kontrast / svart i det svarte og hvitt i det hvite.
Mvh Knut
Rita H.
Morsom situasjon og disse fuglene er som alltid veldig fotogene.
Ser det er hardt lys her, og de mørke partiene på fuglene blir noe blasse - mulig du har forsøkt å lysne eller få frem detaljer i disse områdene. Det hvite ser fint ut på min skjerm.

Fine linjer som dannes av hodet nederst i venstre hjørne og opp til den ytterste i høyre side.
Kunne tenkt å sett litt mer av den nederste fuglen, og lurer på om det trange utsnittet er tilsiktet eller om det ikke er mer å gå på?

Flott fanget situasjon.

Mvh Rita

Bjørnar P.
Knut: Ønsket tegning i både høylys og skygger, og etterbehandlet med det for øye.
Rita: Ikke mer å gå på nede.
Ketil S.
Teknisk optimalt, og helt klart en morsom situasjon. Synes likevel det er litt forstyrrende at de to i midten stikker hodene sammen på en sånn måte at det ved første øyekast virker rotete og litt vanskelig å oppfatte. Men sånne situasjoner gir selvsagt liten mulighet for regi.

Ketil
Anne Gunn P.
Her har du virkelig fanget situasjonen, Bjørnar! Liker fargene, men best komposisjonen. Bildet var bra med de tre oppe til høyre, og så fikk jeg øye på luringen nede til venstre, det ble prikken over i'en for meg!

Anne Gunn
Jan Frode A.
Jeg syntes dette er veldig flott fotografert. Fine detaljer og godt lys/farger. Ekstra pluss for den rolige bakgrunnen og valørene der.
Burde kanskje vært beskåret litt oppover fra nedrekanten, da fuglen der nede i venstrehjørnet forstyrrer litt for komposisjonen (etter mitt syn)

mvh Jan Frode
Bjørnar P.
Ketil: For meg er det at de stikker hodene sammen en viktig del av fortellinga. Jeg opplever det som at de søker kontakt, men kanskje mistolker jeg kroppsspråket deres.

Anne Gunn og Jan Frode: Ulike meninger om "luringen" ser jeg. Fortelling og komposisjon kommer av og til i konflikt med hverandre. Her ble komposisjonen mer utradisjonell og mer ekstrem enn opprinnelig tenkt under opptaket, men for meg fungerer den likevel. At noen synes "luringen" gjør mer skade enn gagn har jeg dog ingen problemer med å forstå.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu