Jonas
Jeg hadde for litt siden dette bildet inne på bildekritikken, men fikk bare en kommentar. Jeg ønsker kommrntarer både på godt og vondt slik at jeg ev. kan få innspill til "bedre" portretter etterhvert.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger173
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_529315} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Thomas R.
Jeg er ikke noen ekspert, men synes både blikket og belysningen gjør dette barneportrettet bra. Man kan jo lure på hva poden tenker på med det blikket, jeg er ikke sikker på om skjerfet forstyrrer mer enn det trekker opp her. Liker godt den lyse huden mot den bagrkunnen, det gir en super kontrast, men kunne tenke meg en litt mer symmetrisk (eller mye mindre symmetrisk) komposisjon. Dete blir ikke helt fugl eller fisk komposisjonsmessig.
ketil g.
Takk for konstruktiv tilbakemelding. Håper det kommer flere.

ketil
Arne Henning G.
Synes det er et morsomt portrett. Ut over det er det to ting slår meg... For det første er jeg usikker på om øynene er i fokus. Det andre er følelsen av at skjerfet trekker ned mot høyre. Dette kombinert med at hodet er litt på skrå opp mot venstre gir meg en litt underlig opplevelse av at hodet stritter i mot en kraft som trekker i skjerfet...

Kanskje jeg er enig med Thomas i at det burde vært mer ekstremt eller mindre når det gjelder symetrien? Kanskje er også lyset litt vel hardt bl.a. i pannen sidenden bakgrunnen er så svart?
Siri Elisabeth J.
Bra du la ut bildet på nytt, hadde tenkt å kommentere det forrige gang, men så glapp det.
Øynene er som tekopper og har det uttrykket av stor forundring som bare små barn har..
Jeg synes den mørke skyggen på venstre side av ansiktet blir for mørk. Skjerfet synes jeg lager en fin detalj. Bitte litt for lys i pannen. Og så har du en liten lys flekk øverst på hyre "langside" som jeg ville tatt bort.
Men i det store og det hele synes jeg dette er et vakkert bilde av et vakkert barn med et blikk som treffer et eller annet i meg.
Hilsen Siri
Bjørnar P.
Man kan lese mye ut av det blikket. Undring er en mulighet, men det som faller meg nærmest er faktisk redsel. Barnet følte neppe redsel da bildet ble tatt (da antar jeg at du ikke hadde tatt det), men isolert sett er det likevel den følelsen jeg sitter igjen med. Mulig at det harde lyset og den mørke bakgrunnen "lurer" meg, ved at jeg assosierer det med skrekkfilmer.
Skjerfet synes jeg bidrar til å skape litt miljø, uten at det trekker urimelig mye oppmerksomhet. Uten det hadde det kun blitt et hode omgitt av mørke, og det hadde blitt litt for nakent for meg og hadde sannsynligvis økt skrekkfilm-følelsen ytterligere.
ketil g.
Takk til Siri Elisabeth og Bjørnar for konstruktive innspill.

ketil
Ketil S.
Hva slags lyskilde er det vi ser refleksen av i øynene? Den har en litt forstyrrende fasong. Synes også at skjerfet virker litt underlig plassert. Trekker derfor for mye oppmerksomhet. Men definitivt et artig uttrykk og teknisk meget bra bilde.

Ketil
ketil g.
Takk Ketil for konstruktiv kritikk. Refleksen i øynene kommer fra ei taklampe. Lite å gjøre noe med det.

ketil
Avsluttet .
Jeg elsker dette bildet, hva mere kan jeg si!!!
Mvh Kate
ketil g.
Takk igjen Kate.

ketil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu