Atlanterhavsveien.
Utstyr
  • Olympus Camedia E-10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger287
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_53213} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Oiiiiiiida.........nyyyyyydelig bilde. Noe av det beste jeg har sett av arkitektur her på dotten. Meget god ballanse i bildet. Utrolig flotte effekter. Herlige linjer innover mot midten av bildet. Knallflott himmel. Hva mer kan man forlange av et bilde. Utsnittet er perfekt, rett og slett perfekt. Særdeles flott !!!!!

Vh Svenn
Avsluttet .

enig med svenn, veldig bra....dog jeg savner litt liv,,hva med og sette ned lysstyrken med 12 og kontrastene opp med 30...Jeg prøvde det i PS med bildet ditt, synes bilde ble mye bedre etter den lille justeringen...
Ellers veldig bra...:o)

vh thomas
Marit E.

Den veien var det driv over!!!!!
Kjempeflott bilde.
mvh Marit
Alf B.

Dette var jo nesten teknisk perfekt. Jeg har sett prisvinnende bilder av denne broen før, og det her var mye, mye kulere!!! Skyen som hviler på toppen av broen trekker blikket akkurat dit det skal, og gir det nesten en utenomjordisk kvalitet........

Jeg ville croppet vekk vannet til høyre og vannet+de hvite stripene i underkant, men da blir jo broen forskjøvet ut av sentrum; dette har du sikkert tenkt på for lenge siden :-)
Alf B.

Ikke klipp på høyresiden. Jeg prøvde nå. Dårlig forslag. Unnskyld. :-)
Bjørn H.

Nyyyydelig bilde... eneste jeg ikke for helt ro på er lysflekken nederst til venstre... hadde muligens dempet det ned... øyet blir trukket ned ...ellers knall !! jeg ser ingen mulighet for å croppe på høyre side ???

Bjørn
Steinulf L.

Slutter meg til. Dette var flott!
Eirik O.

Knallstilig bilde!

Utrolig fin vei å kjøre. Husker det veistykke der godt, og det er godt å se det er noen som tenkte på å ha med kamera ; )

Godt utført!
Fred S.

Fantastiske buer på denne brua; kjenner jo nettopp denne fra en viss NAF-bok. Spennende komponert !
vh freds
Kjetil M.

Dette er det desidert tøffests fotografiet av vei jeg har sett! Utrolig sprek grafikk! Og veleksponert. Do like så det holder!
Anders K.

Jepp, dette bilde var helt konge.
Går virkelig veien slik ? Har hørt at det skal være en fantastisk reise. Må vel nesten ta en tur en gang.

Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu