2 jenter ved sjøen
I mine øyne et bilde man kan bruke tid på... litt dypt, jentene på bildet titter betenkt på vannflaten. Hva tenker de på?
Utstyr
  • EOS 500
  • EF 75-300
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger104
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5330} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Are S.

Beklager Nandor, men dette er et bilde som ikke gir meg lyst til å bruke tid i det hele tatt. Spesielt ikke når fotografen selv ikke engang vil spandere tid og krefter til å presentere det på skikkelig vis!
Jens L.

Scanningen er på mitt nivå,og etter å ha trykket på ''mindre'' tre ganger syns jeg at dette var bra...

ATS;lett å si at ikke fotografen gidder å spandere tid og krefter på fremstillingen, er det ikke bedre å gi konstruktive råd til forbedring? Det hadde iallefall jeg syns var greit...
Ann F.

Jeg har i alle fall et par forslag til forbedring i tillegg til å anbefale deg å lese tips til innleggelse:
1. Beskjær bildet like bak ryggen på den nærmeste jenta så blir fokus på det som er interessant og ikke på så mye brygge.
2. Hvorfor tar du med skrift i bildet? Det forstyrrer.
Jeg er alltid forsiktig med å kommentere teknikk på inscanning/digitalisering, for der er jeg selv novise. Men her ser jeg i alle fall at det er en strek midt på som også skjemmer.
Mvh Ann
Are S.

Jens: Beklager, jeg trodde det var rimelig tydelig hva det var som var i veien med presentasjonen av dette bildet. Først av alt er bildet for grått. Litt hardere kontrast tror jeg hadde løftet det en del. For det andre er bildet scannet i to separate deler som så siden er forsøkt sammensatt. Dette er egentlig ikke vanskelig å gjøre bedre enn dette. Her ser man at det er gjort skjevt og unøyaktig på alle måter. For det tredje er tekst i billedflaten nesten alltid en uting, og dette er intet unntak. Mitt fjerde ankepunt er den skjemmende lyse streken til venstre som også vitner om unøyaktighet i scanningen. En annen ting som bør nevnes er å kommentere ''hvor dypt'' bildet er. Hvis bildet ikke greier å formidle det budskapet på egen hånd, hva er da vitsen? Jeg synes dette holder og skal ikke komme inn på bildet som sådan. Jeg håper fotografen legger ut en bedre presentert versjon, så kan vi komme tilbake til det.
Nandor T.

Jeg takker for ALL kritikk! Det er det som gjør at fastlåst tankegang kan vendes nye veier. Jeg er klar over at bildet ikke er optimalt scannet, dette beklager jeg. Kanskje er også kontrastene gått noe bort i scanningen.
Men jeg kan iallefall gjøre bedre presentasjon av bildene i fremtiden. Takk for kritikk hittil, og mottar flere kommentarer med åpne armer, både ros og ris!
Mvh
Nandor
:o)
Avsluttet .

Min syn på förbättring: Ställ skorna närmare kanten,flytta dig till höger så att du kommer i linje med tjejerna,ta inte med för mycket bakom ryggen på dom på bilden..ser du ''min ''bild ?...
mvh/Gunte..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu