Blomst mellom mange slags ugras.
Like før sola gjekk ned.
Utstyr
  • Canon D5
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_533148} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Roar K.

Her ville jeg nok ha fulgt grunnregelen og ikke plassert den vakreste blomsten fullt så midtskips, men kuttet innenfor steinen som stikker opp til høyre og muligens et kompensasjonskutt i bunn i etterkant hvilket ville fjernet en del av det uskarpe i bunn som ikke burde vært der da uskarpt både foran og bak sjelden blir bra. Jeg tenker meg kuttet rett på oversiden av de hvite blomstene til venstre.

Det er alltid best med mer luft foran enn bak uansett om det er en person som her, en bil, en skulptur eller annet enten det er i bevegelse eller et stillestående motiv. Det gir følelse av at motivet - her kvinnener på vei inn i bildet. Selv om blikket her er vendt mot kamera så vender likevel fronten mot venstre.
Ellers har jeg ingen innvendinger å komme med her. Forøvrig MÅ jo ikke bildet være slik jeg foreslår. Det er jo bare forslag til å overveie.

Roar
Magne Å.

Du har nok mykje rett Roar. Let vere å beskjære bildet for å prøve bildet i distriktsnyheter- og då bør du ha med halve bygda i tillegg til portrettet.
Skal gjere som du seier- og vil då også skifte tittet. Mhb. Magne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu