Utstyr
  • Nikon Coolpix P5000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger235
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_533613} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Pål G.
Eyecathing! Fanget mitt blikk med en gang - med sine duse og samtidig skarpe farger mot en fargeløs bakgrunn. Personlig hadde jeg ønsket meg at du hadde blåst bakgrunnen helt ut med lys (gjort den helt hvit uten struktur), siden den er nesten blåst ut allerede. Eller at du hadde tatt strukturen ennå ett hakk videre.

Syntes forøvrig at blåfargen i snoren hanskene henger på var litt forstyrrende - og trodde først det var fargestikk - men etter å ha summet meg, så ser jeg jo at det er snoren som har innslag av blått. Hva med å desaturere snoren for å gi ennå større kontrast til hanskene?

Kanskje bildet også hadde blitt ennå mer spennende dersom hanskene ikke var sentrerte. Ser for mitt indre for meg at det hadde sett "tøffere" ut dersom hanskene var skjøvet mot høyre side av bildeflaten.

Godt tenkt og fint fanget!
Ivan H.
Hei,

Jeg liker motivet. Rett-på-foto som viser realiteten, at vaskehandskene har mistet sin tvilling og har kommet sammen. Men ser etterhvert at det er to handskepar. Jeg liker bedre den første tanken, èn handske i hver farge.

Har ikke noe i mot det blå i snoren, og ser ikke at det skal forstyrre. Heller ikke veggen bak, som viser at det er i en kjeller.
Et enkelt bilde som er gjengitt på en enkel måte.
Komposisjonen er rett på med motivet i øvre bildedel, slik at du får litt luft i bunn. Synes det fingerer med rommet i bunn.

Det hadde vært artig med å dratt denne litt videre, med for eks med snoren mer diagonal. Eller med et hull i fingertuppen. Kanskje det hadde tilført noe mer spenning.
Men synes dette fungerer i sin enkle underlighet, kanskje bedre med to handsker mindre..

Ivan
Ivan H.
Det er demotiverende å ikke få tilbakemelding fra fotograf på kritikkene man har gitt. Jeg velger å anta at du fikk god utbytte av disse to kritikene du har fått.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu