Eng
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger199
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_53559} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kjetil H.

Ett virkelig flott motiv, eller det ser iallefall sånn ut, virker som om bildett er ''digitalt mishandlet''. Vet ikke hvilken komprimeringsgrad du har brukt men spesielt himmelen og sjøen er skjemmende for bildet.

Har du en bedre utgave, kanskje med litt kutting i bunn? Ellers ser det som sagt virkelig bra ut med god komp og en herlig fargesammensetning.
Birna R.

her mener jeg du har forsøkt å gape over for mye Ketil. Massevirkningen av blomstene (løvetann?) i enga uteblir (for mye vidvinkel) og det gjenstår en stor ansamling av små interessepunkter som ikke fungerer sammen. Fargene er selvsagt bra nok, men ikke alene nok til å redde dette. Et lite utsnitt kunne ha fungert adskillig bedre.

Såpass detaljerte bilder med noe størrelse blir likevel vanskelig å presentere her på web, selv om tillatt filstørrelse er jekket opp.
Ketil K.

Ser absolutt poengene dere begge kommer med og må jo i stor grad si meg enig. Dette ble litt for mye av det gode for en stakkars 250kb fil - jeg måtte ned i kvalitetsgrad 2 i jpegkompresjon. Blomstene er forresten vanlig engsoleie, ispedd en del strandnellik. Det blåste ganske heftig da bildet ble tatt, slik at blomstene ble lett uskarpe. Oppskarping etterpå ble å presse dette en del. Men gøy å teste det nye innleggingsformatet - det blir klarere etter hvert hvor grensene går.
Knut Ådne F.

Må vel si meg enig i de to over.. men en liten ide, om du beskjærer 100-150 pixel nede og litt på sidene vil du jo ikke trenge å komprimere så mye... legg ut en v2 a?
Roy S.

jo men det var jo vakkert ;) bare litt mye av det gode.
Har du og fått 12-24 eller ?
Jostein M.

Synes dette var vakkert jeg, men synes ikke det kommer til sin rett her. Det blir rett og slett for lite. Passer nok best i minimum A3 størrelse (gjerne større også).
Mvh
Jostein
Reidun G.

For en opplevelse det må ha vært å se dette, er enig med Jostein ang størrelse.
Reidun
Christian E.

Stilig komp, fine farger - liker dette. Synes i motsetning til BR at massevirkningen fungerer. Sjenerende komprimeringsartefakter som nevnt, men så mye større filer enn 250kb hadde det neppe vært hensiktsmessig å kunne legge ut.

Mvh CE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu