Furia, Kongsberg 16.04.03
Har nølt med uploade dette bildet fordi det mangler øyekontakten alle etterspør på konsertbilder. Men har fått god respons på det andre steder så jeg prøver likevel.
Utstyr
  • Nikon D1
  • -
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/80s
  • FilmtypeISO 800
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger293
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_53596} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Steinulf L.
Ikke lett å få øyenkontakten. Bildet er bra det, og formidler en fin konsertstemning.
Eli L.
Det er da absolutt ikke noe must å ha øyekontakt i et konsertbilde for at det skal bli bra. Her er det mye annet bra:Komposisjonen er strålende, med hver sin jente i hvert sitt hjørne, hun ene speider opp, hun andre speider ned, de er i hver sin verden, vokalistens sprikende hånd går igjen hos gitaristens lengere bak. Lysene er også en grei effekt. Men typen på keyboardet er jeg mer usikker på. Han fremstår her som litt forstyrrende. Tror jeg nok hadde fjerna han om det var mitt bilde. Også synd at mikrofonledningen er kutta, men det gjør igrunn ikke så mye.
Marius J.
Synes også dette er meget bra. Enig i argumentene til Eli, men jeg synes det gjør en del at ledningen er kuttet. Det forstyrre litt i et ellers godt bilde. Liker lyset og tonene i dette !
Elisabeth W.
Jeg savner heller ikke øyenkontakten. Hvis jeg skulle forandre noe var det å justere litt på utsnittet - jeg ville ha likt å ha med mikrofonledningen, og latt være å kutt hodet på jenta til høyre, men det er kanskje litt seint nå!
Typen på keyboard er passe uskarp til at han ikke plager meg, men heller fungerer fint for å fylle ut mellom de to jentene. Skal jeg pirke på noe når det gjelder ham, så er det at en litt annen vinkel så det ble litt rom mellom gitaren og hodet hans ville ha vært bedre.

-- Elisabeth
Avsluttet .
Ser ut til at du har fanget inn akkureat det riktige øyeblikket. Alle på bildet virker veldig inn i det de gjør og utstråler fin energi. Fint lys uten at det blir utbrent. Bra dybdefølelse får jeg også her. Du har gjort et godt stykke arbeid ved å plassere bandmedlemmene slik at de kommer fint frem i bildet. Eneste er at jeg lurer litt på hvor trommeslageren er blitt av, men så kan man vel ikke regne med å få alle på trykk på en gang i en slik dynamisk arbeidssituasjon.

Vh Svenn
Vegard E.
Var innom og kikket på dette i går. Måtte tenke litt. Synes øyekontakten i konsertbilder er oppskrytt, jeg. Selvfølgelig er det flott, men mange andre spennende løsninger som fungerer fullgodt. Liker både komposisjon og tonespill i dette!
Ganske vågalt å kjøre iso 800 på en D1. Ser du har vært og rensket opp noe i det sorte. Jeg synes det blir for fremtredende mønster som spasserer bortover bildet i 800. Mulig det er jeg som er for pirkete eller ikke kjenner alle triksene. Men så er det vel en grunn til at du har lagt det ut såpass lite. Vært artig om du kunne si noen ord om dine erfaringer med dette i en melding eller under dette bildet.
Pål N.
Takk for mye seriøs, innsiktsfull og konstruktiv kritikk - dotten på sitt beste. Neste gang skal jeg forsikre meg om at mikrofonledningen ikke kuttes. Jeg hadde også gjerne sett at keyboardisten var stilt mer midt mellom vokalisten og gitaristen.

Vegard: Det er mye støy på d1-bildene når man bruker iso 800, ingen tvil om det. Her er bildet reddet av litt pussing og fiksing, publisering i lite format og bruk av fargetoner. Ofte velger jeg heller iso 800-bilder med litt støy, enn et blitzbilde med hardt lys og skygger.
Vegard E.
Helt enig med deg der. Artistene er jo lyssatt, og en får prøve å jobbe med det man får. Ingen tvil om at uhemmet blitzflashing kan ødelegge mange gode konsertvibber både for publikum og artistene.
Eksperimenterte litt med iso 800 etter jeg så dette...ble slettes ikke ille når jeg trikset litt med nivåer ++. Har D1'en inne til rens nå, spent på hvor mye de skal ha og ikke minst hvor lang tid Nikon bruker.
Pål N.
Ikke hold pusten.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu