From an old Man's Sandbox 751 = Fra fugl til fisk
...som jumper over en badeball. Ja, det var opprinnelig ei svartglente, men fant under redigeringen ut at det ikke var liv laga som foto og da bare fortsatte jeg og endte opp med dette.
Her er det nok ikke mulig å komme med en skikkelig fotoanalyse slik Ole Arne gjorde på mitt forrige bilde på morran idag hvilket jeg setter svært stor pris på. Lett å overse ting under redigeringens hete slik jeg hadde gjort på nevnte original - eller rett og slett få en bekreftelse på ting jeg allerede visste, men ikke hadde ferdigheter nok til å fikse. Skal forsøke meg på lille pipip så får jeg se om det blir en forbedring eller om det blir værre grunnet ustødige poliohender på klonern som bare gjør det værre slik at nåværende resultat står seg bedre.
Setter stor pris på utfyllende analyser slik jeg fikk idag for det er lett å overse ting. Det er enkelt å gi en nøktern analyse slik Ole Arne gjorde idag uten å fremstille det som ovenfra og ned der hensikten stort sett er å gi author et skikkelig tupp i ræva hvilket jeg har opplevd på andre sider en del ganger, men ytterst sjelden her. Jeg liker jo å skrive ærlige og direkte kritikker uten å være ufin sjøl så setter pris på å få tilsvarende på egne bilder.

http://pbase.com/kneppen
He he he
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetUbeskrivelig da jeg hopper fra et filter til et verktøy og videre til et annet filter.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger165
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_536730} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Harald N.

He he he, Forvandlinge til flygefisk blei artig.

Mvh Harald
Line H.

I himmelens navn...tatt av her ser jeg.
Ideen er kreativ og artig fremstillt (tenket på motsatt evolusjon) og fuglefisk som flyr rundt jorda..Fargekombinasjonen ikke så heldig, men som du selv vet...baken og smaken...øye som glor..Noe med størrelsen på kula i forhold til fuglefisken, men lit usikker på hva.
Ja Roar...he he he : )

Line
Solvår B.

Flyvefisk i verdensrommet der man kan velge seg sol eller fullmåne som objekt for fiskens krumspring. Dette er ingen badeball for meg. Jeg så verdensrommet med en gang. Et verdensrom med nydelig blå himmel. Kanskje en verden der alle er glade og lykkelige...
Nei, nå er jeg langt ute på viddene, men det er lett å fabulere ut ifra dine bilder.
Enig med deg. Det er flott å få utdypende kommentarer og råd. Det meste jeg kan om foto og bildebehandlig, har jeg lært på dotten eller av dottere. Så lå det vel bittelitt sansen for motiver i bånn.
Ha en flott dag!
: ) Solvår
Avsluttet .

Ja jeg ser kreativiteten din møte meg da jeg står opp Roar og lyser imot meg med klare farger og morsomt nytenkende uttrykk! Flygefisker ser vi jo sjelden! Liker din lekfullhet og fantasti!! Bra jobbet!
hilsen
TOve
Eli S.

Gir meg ikke ut på noen analysering av bildet.
Liker i hvert fall fargene du har brukt i bildet.
:) Eli
Odd Chr. K.

Liker du sushi? Dette må jo være en hyllest til rettens hjemland. En gapende gastronomisk fisk som flott omfavner det japanske flaggs sentrum!
Når øynene liker det de ser, og munnen løper i vann så har vel bildet gjort et godt inntrykk på sanseapparatet?:-) Godt lekt!
Odd C.
Maria Therese H.

he he.. fantastisk som alltid. Skulle ønske den verden din fantes i virkeligheten også!

Denne var super gøy!!

Mvh
Maria
Kirsten H.

Det er jo ingen ende på hva du kan finne på og hva du får ut av motivene dine. Morsomt påfunn, jeg liker både fisken og ballen, jeg.
mvh Kirsten
Oddmund K.

Mener å ha lært at livet oppsto i havet, altså fra fisk til fugl - dette (be)viser jo det motsatte...herlig kreativt :)
Mvh Oddmund
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg liker din sans for "lekenhet" i photoshop og bruk av diverse filter, har sansen for det sjøl, som du sikkert har fått med deg:)
Syns det er interessant å lese de ulike kommentarene her og ulike fabuleringer omkring bildeinnholdet.
Liker særlig Solvår sin tilbakemelding om verdensrommet og flyvefisk, sol, måne og den blå himmelen.
For meg ligger det både symbolikk og metaforbruk i dette bildet, men vil være forsiktig med å analysere og utdype det noe nærmere.
Syns at du har fått til et kreativt bilderesultat ut av et bilde som var ubrukelig i utgangspunktet.

Mvh Inger Anne
Avsluttet .

Dette var gøyt og fantasifullt.
Hva heter egentlig denne stilarten?
Inntill videre, og til jeg får svar, får jeg vel bare kalle det: "Roarisk
Renessanse"
Stå på.
Vi venter med spenning på neste sprell.
Roar K.

Tror nok godt du kan kalle dem det du gjør, Ketil. Sjøl kaller jeg dem for mine rariteter. Noen drister seg sågar til å kalle det kunst, men det får stå for deres regning. Men etter hva jeg har sett både nationalt og internationalt så har jeg muligens funnet min egen stil selv om det finnes likheter i og med at mange bruker ps.

Roar
Bent S.

Artig og veldig bra laget.

vh
Bent
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu