Rådyrmekka
Igår morges hadde jeg en trivelig morgenøkt sammen med Bjørn A. Bjerke. Han påtok seg rollen som guide, sjefslokker og drivende hund. Til tider var det, mildt sagt, tett med rådyr, og her følger et utdrag av hva som havnet foran linsa.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-07-22 11:14:28
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-07-22 11:15:00
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2011-07-22 11:15:25
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2011-07-22 11:15:51
    Versjon #5
  • Lagt inn: 2011-07-22 11:16:25
    Versjon #6
  • Lagt inn: 2011-07-22 11:17:27
    Versjon #7
Utstyr
  • Canon 7D
  • EF 500mm/f4L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger120
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_540130} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Magnar B.

Fin serie dette.
Mye fart i versjon 2,3 og 4.

Liker #5 best.
God skarphet.
Fin positur.
God detalj gjengivelse.
Fine farger.
Dus, fin bakgrunn.
Fine bilder av rådyra dette.
Liker spesielt versjon #5 godt.

Mvh.

Magnar
Dag Frode H.

Flott bilde av et vakkert dyr.
Walter S.

Utrolig flott rådyrserie. Dyr i posisjoner og positurer som jeg aldri har sett tidligere. Flotte bilder, Odd Chr.!

Mvh,
Walter
Duy P.

En herlig og spennende serie av denne arten Odd Chr.
Flotte positurer og varme fine farger. v2 og v5 får ekstra poeng hos meg.

duy
torbjørn W.

Fin serie.Mer er ikke å si om det!
Geir K.

Flott serie. Mange forskjellige positurer og det er bra. Skarpe og fine med flotte farger. Om jeg skal velge en favoritt må det bli versjon 5.

Mvh Geir
Avsluttet .

Kjempeflott serie.
Eg likar best versjon fem, den har flotte kontrastar imot bakgrunnen og eit veldig oppvakt utrykk hjå rådyret.
Av i farta bileta likar eg heilt klart best versjon fire som ar eit nydeleg svev.
Asle B.

Flott serie det her, Odd. Utrolig mange fine actionbilder, med god skarphet og fint lys. Hvis alt dette er fra en morgenøkt må det ha gjort susen med kyndig lokking! Meget dyktig fanget!!

Mvh
Asle
Avsluttet .

En imponerende bildeserie dette, flotte bilder hvor flere av dem også er skikkelige actionbilder hvor de er fanget i fullt firsparng. Meget god skarphet på alle sammen, du har en virkelig imponerende sammling med bilder på profilen din, meget bra dette her synes jeg.

Mvh Tom Egil
John B.

Liker godt "renheten" og lyset i ver 5, men orginalen er også svært bra!! kunne godt vært foruten det strået som stikker ut av ryggen, men alt i alt en meget flott og severdig serie...
John B.
Bjørn T.

Flott serie du viser her. Alle er bra på sitt vis, men V1 og V5 likte jeg spesielt bra. Nydelig lys og fint utsnitt. Artig undertekst - Bjørn A vet hva han driver med, i tillegg til fortografen! Ser du har samme linse som meg, og jeg lurer på om du har noen form for støtte når du tar slike bilder - eller om du kjører håndholdt ? Jeg må bare innrømme at jeg ikke er sterk nok til å holde lina særlig lenge av gangen.... Mvh Bjørn
Odd Chr. K.

Takker for hyggelige meldinger på en ellers tragisk dag. Bjørn; på rådyr bruker jeg monopod som jeg bruker som støtte ved stillestående dyr. På dyr i sprang (og fugler i flukt) blir det håndholdt (i korte perioder). Teknikken jeg bruker håndholdt kan best sammenlignes med stående rifleskyting (ref skiskytterne), med venstre overarm m/albu inntil kropssiden, noe som gir god støtte. Venstre hånd holder linsa på framre del av linsas stativfeste. Høyre hånd gir seg selv. Håper dette var klart nok:-)
Mvh
Odd C.
Bjørn Aksel B.

Ble litt av hvert dette Odd C. Har ikke vært mobil på PC før nå, derfor ingen kommentar før:) Hovedversjonen er vel det bilde med størst potensiale. Typisk med havreakset som dukker opp ved nesa, uten at det er så negativt. Resten er jo over gjennomsnittet bra. Vi får prøve igjen.
ha en flotters helg.
Bjørn A
jarl kjetil j.

Heisann!

Her var det mye snadder. Er nok ingen bakdel å dra til skogs med Bjørn A. nei. Fin og variert serie, orginalen ble knall, liker også v.7 veldig godt. De øvrige i serien er også gode. Bra jobba!

jkj
Odd Chr. K.

Takker. Ja jkj, selv om Østfold ikke mangler rådyr, så er det ingen ulempe med litt eksperthjelp... det viste seg at Østfold har mere rådyr på lur enn jeg var klar over... takket være en luring:-)
Odd C.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu