Nidelven stille
Ikke akkurat et sommerbilde, men jeg legger det ut nå likevel...
Bildet ble tatt i juleferien for 1,5 år siden, da det var fryktelig kaldt her.

Motivet er naturligvis veldig mye brukt; http://www.google.no/search?hl=en&q=nidelva&um=1&...p;tbm=isch
...men jeg synes det var mer spennende akkurat denne dagen.
Bildet inngår i albumet Trondheim -
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF 18-70mm f/3.5-4.5 G-AFS ED-IF
  • Brennvidde18mmmm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_541982} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Anne Gunn P.
Oj, veldig likt et jeg la ut for et par år siden;-), men det er nok kaldere her ja! Motiverter fint, frostrøyken gjør seg, men jeg synes kanskje himmelen er litt blek.

Mvh
Anne Gunn
Anders F.
Takk. Motivet er nok mye brukt, særlig av turister! :)
Jeg har tatt endel bilder derfra før, men dette er det første som jeg er fornøyd med - ikke helt standard turistbilde...

Selv liker jeg den lyse himmelen som matcher de bløte/duse fargene på husene. Typisk kald vinter. I slikt vær er det sjelden man finner en variert himmel med mye farger - isåfall er det solnedgangen.
Ulf D.
Her er det fin dybde i bildet,men ellers så er jeg enig i at himmlen er litt blek
Lone M.
Jeg er ikke helt enig med Anne Gunn i at himmelen din er for blek. For meg står den i flott kontrast til frostrøyken på vannet og til den hvite sneen på hustakene. Jeg kan nermest fornemme kulden du beskriver i undertittelen din.Jeg liker også utsnittet ditt meget godt Anders! og husene som er tildekket med rim blir bare prikken over i,en her. Fargene på husene gjør jo også mye ut av seg på bilde ditt. Jeg forstår godt at du falt for dette motivet.ps. helt enig i at med en solfylt himmel her,kunne det lett ligne på et postkort.(regner med at dette ikke var i dine tanker da du tok dette bilde) I stedenfor har du her klart å få frem en stemning og kulde som de fleste turister sikkert ikke får oppleve så ofte.Et spesielt og stemningsfult og vakkert bilde !!! Lone :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu