Venter her jeg....m/v2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_542631} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Hei Ingrid
Koselig bilde av årets avkom. Gulfarven er ennå ikke helt utviklet, nei det er vel heller ikke fjærene. Men flyr det gjør dem. Snart må de klare seg selv.
Noe støy på bakgrunnen som du lett kunne ha fjernet i PSE. Men det betyr ikke så mye.
mvh arild
Geir K.
+2
Flott bilde av den lille.
Men jeg synes du har croopet bilde for mye,det blir trangt til den lille fuglen i et så trangt rom. Når en crooper så mye som du gjør her kommer også all støy bedre frem. Tror nok selve fuglen også hadde blitt penere i et større rom.
Uff! har jeg vert slem no,det er ikke meningen da jeg bare ønsker å komme med gode råd.

Mvh Geir
Odd A.

Nært og fint bilde av kjøttmeisungen. God skarphet og flotte farger. Liker at den slår ut med vingen.
Mvh
Odd
Solvår B.

Jeg synes ikke Geir er slem. Han gir gode råd. Du har mange fine fuglebilder, men har litt igjen før alt det tekniske er på plass. Jeg har lært det meste jeg kan om foto og bildebehandlig av dotten-venner som jeg ikke kjente fra før.
Mitt råd er: Følg de rådene du får, og skjønner du dem ikke, så spør. Jeg har spurt mange rare spørsmål, og alltid fått svar.
Lykke til videre!
: ) Solvår
Ingrid Milly L.

Takk til dere alle for kommentarer. Det er lett å oppdage når kommentarer er godt ment.Jeg bruker alltid å kommentere alt det positive ved/i bildet selv om jeg må komme med ting jeg synes kunne vært annerledes. For en person kan jo føle seg litt utpepet hvis 15 personer skriver kun om det som de mener er negativt ved et bilde uten å skrive om alt som er positivt selv om det kan taes som selvfølge. Pedagogisk er det kanskje oftest viktig at det er langt flere positive enn negative kommentarer.mvh. Ingrid Milly
Ingrid Milly L.

PS.Jeg glemte å spørre om det er noen som har norsk versjon av en brukerveiledning for fotoshop?
mvh. Ingrid Milly
Solvår B.

Jeg har ikke en norsk versjon. Jeg sliter med enkelte ting i Elements. Siden jeg har Mac og de som lærer meg har pc, er det ting jeg ikke får til. Jeg trenger å få nye ting inn med små teskjeer.
Håper noen kan hjelpe deg.
: ) Solvår
Trond W.

Stilig bilde ab kjøttmeis juven. Litt hardt lys, men ellers fint.

Trond
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu