Ringerike anno 1890
Jeg har brakt denne gården på Ringerike tilbake til 1890. Biler, traktorer og alt moderne utstyr er klonet bort og jeg har gitt det en tidsriktig kolorit for datidens malerkunst.
Utstyr
  • Canon 450D
  • Sigma 18200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger56
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_544545} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Walter S.

Gratulerre med vel utført kloning, Harald! Da har du installert og prød deg frem på Ps Elements. Dette ser bra ut. Jeg husker godt ditt tidligere bilde bilde nr. 588671 med rød Volvo 245 utenfor og traktor ved siden av, av samme objekt.

Bra motiv med herlig lys. Den røde låvemalingen gjør seg godt mot det grønne på bakken og gir en fin stemning. God komposisjon også.

Mvh,
Walter
Harald G.

Hei,
Ja her har det gått for seg. Det var mye å rydde opp i her og jeg har brukt svampen til å tynne og mette en del områder. Jeg har også etterbelyst en del områder og lagt på skygge på hovedhuset og en del andre områder. Himmelen er etterbelyst da den var nesten utbrendt. For å få den spesielle farven har jeg brukt linijær kontrast, noe som medfører kraftig justering av lys og farve for å få det tilbake til tilnærmet normalt, men det gir en litt fin gammel stil på farven, syns jeg selv da. Jeg har prøvd å få inn litt av de gamle mesteres farvekolorit for å
fremheve en litt maleri følelse. Jeg har brukt Elements noen dager og det er mye å lære fortsatt. Har også innstallert siste versjon av DPP som er Canons variant som også har blitt mye bedre. All kloning her er utført med dette programmet. Jeg har tatt frem en del gamle bilder og ser at jeg kan gi dem et 'nytt liv'. Jeg famler litt rundt for jeg kan jo ikke på noen måte alle triksene enda men det blir vel tid til litt utforsking gjennom vinteren.
Lang avhandling dette her.
Takk for kommentaren.
Roar K.

Siden Walter nevnte en tidligere utgave måtte man jo ta en titt og sammenlikningen viser at her har det virkelig vært jobba. Flott og malerisk resultat.
Samler på slike gamle plasser sjøl når jeg kommer over dem. Men innrømmer gjerne at jeg ikke legger så mye arbeid i dem som du tydeligvis har gjort.

Roar
Avsluttet .

Nydelig og idyllisk bilde med følelse av sommer i Norge!
hilsen
Tove
Gry Elisabeth S.

Kjempeint bilde, god ide å ta det tilbake i tid :) likte stemningen :)
Avsluttet .

Fin komposisjon dette, måtte jo da også se på bildet Walter linket til, og her har du virkelig gjort en meget bra jobb med redigeringen Harald. Du har fjernet mange elementer fra bildet, og resultatet ble veldig fint.

Da har du tydeligvis fått dreisen på Elements også, meget bra dette.

Mvh Tom Egil
Elisabeth M.

Ja, jeg kjenner igjen motivet. Dette ble et flott resultat! Godt jobba!
mvh/elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu