Lofottoppan
En liten tur oppe på en haug like ovenfor Å i Lofoten kan man beskue denne utsikten. Vannet der nede er Ågvannet som ligger like ovenfor bebyggelsen på Å. Her kan en ta og føle på makten og mystikken i den ville naturen vest i Lofoten. Joda, dette gir ro i sjelen min.
Utstyr
  • Nikon Nikon D700
  • -
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger105
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_545201} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
john-arne w.

Ett flott naturbilde med fin dybde som forsterker landskapet og hvor "vilt" det er i selve naturen. Fine farger og fin inndeling av forgrunn og himmel.


hilsen john...
Geir K.

Har sagt til meg selv mange ganger at loffoten skal jeg besøke,og der skal jeg ha meg noen dager for meg selv og reise rundt med kamera.
Flott bilde Av fjellene dette.

Geir
Lars Ivarson F.

ville ha fjerna den kvite flekken midt imot om den er aldri så naturleg i utgangspunktet..for den stel auga mi..elles er biletet velkomponert med fin djupn og eit drag av haust som kanskje gjer det litt mørkt..gromt
Heidi N.

Et fint bilde fra den mektige Lofotonaturen. Fjellene er bare noe helt for seg selv, og er så utrolig flotte å se på. :)
Heidi
Harald N.

Vakkert bilete frå vakker natur.

Mvh Harald
Åsmund I.

Lofoten er heftig! Godt bilde av rå og vakker natur. Forgrunnen gir god dybde, noe som gjør det enklere å se størrelsen. Jeg vil ned dit og fiske! :)
Terje M.

Godt formidlet av vill og vakker natur, jeg lengter tilbake.

Mvh
TerjeM
tove j.

Storsl?tt og vakkert! Hilsen tove
Roger K.

Takker for hyggelige tilbakemeldinger på bilde. Ser at den lille sneflekken blir kommentert som et unødvendig blikkfang. For meg så var den nu der og slik naturen fremstår for øyeblikket der siste rest av vinter viser seg langt ut i august visse steder i Lofoten.
Roger
Fred S.

Hei Roger; lenge siden sist. Du nevner under bildet mitt at det ikke blir så mange turer lenger, men her er du da høyt til fjells..
Jeg skulle gjerne ha vært i Lofoten igjen. På impuls forsøkte vi å bestille tur med hurtigruta nordover i sommer, men de dagene det passet for oss var det fullt, og da snakker vi om bildekket.

Så det ble et par vestlandsturer i stedet, men neste år...
Vakker natur, vakkert bilde.

vh fred
Trygve B.

Jeg lengter til Lofotfjellene når jeg ser dette. Jeg kjenner det i magen. Herlig bilde. Skal se mer senere
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu