Solnedgang over Mjøsa
Tok bildet rett etter sola forsvant, i nordlig retning mot Mjøsbrua.
Sikkert mye å kritisere her, men jeg likte bildet veldig godt. Rolig og behagelig lys og skyer i hvert fall ^^
Bildet inngår i albumet Skyer og landskap -
Utstyr
  • Nikon D5100
  • Nikkor F-S DX 18-55/3,5-5,6GII
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_545700} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
May-Brith O.

En vakker solnedgang som gir nydelige farger til landskapet. Litt usikker på om et kutt nede ville gjort bildet enda bedre, men kun en smaksak kanskje?
Lars Arne G.

Tenkte på det, men på en eller annen måte så følte jeg at det gav litt mer liv til bildet.. kanskje bare jeg som er litt snodig :P
May-Brith O.

Tror ikke du er mer snodig enn folk flest:-) Skjønner godt hva du mener når du opplever at det er mer liv i bildet uten kutt. Vet ikke om dette er ubeskåret og om du har noe å gå på i bredden? Det kan uansett ofte være lurt å prøve ut ulike utsnitt om en har mulighet, men forutsatt at en har mulighet. Av og til tror jeg de aller fleste opplever tvil mtp slike ting:-)
Lars Arne G.

Jeg tok flere bilder med forskjellig utsnitt. Dette er bare ett tatt i "høyden" :)
Maria Kampesæter K.

Here it goes.. :)
Ville likt å se bruen og fjellet litt lysere, synes det sorte blir vel mørkt. Bruen skimter en, men ikke godt nok synes jeg.. Men dette er veldig kritisk, og krever flere eksponeringer og layers i PS for å få fjellet lysere og himmelfargene rett eksponert.
Så ville jeg ha kuttet buskene fremst, mye mørkt dødområde som ikke er nødvendig i bildet. Jeg synes det ble rotete, men smak og behag..

Ellers er himmelen perfekt eksponert, fargene er nydelige. :)
Lars Arne G.

Takker for tilbakemeldingen, men jeg føler den faller litt i grus for min del.. :P

Det var rett og slett ikke min intensjon å ha med detaljer av åsen på motsatt side av vannet og heller ikke av broen. Silhuetten var nok for min del, da vannet, himmelen og fargene var det jeg ville fange. I tillegg skulle dette være et fotografi og ikke en photoshop-kreasjon. Følte ikke det var verken nødvendig eller aktuelt for meg i dette tilfellet. Dog kommer jeg nok til å benytte meg av PS senere.

Det skal dog sies at jeg laaangt fra er noen erfaren fotograf, men det sa seg kanskje selv.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu