platina attitude 2
Også her lagt inn en større utgave av dette bildet! Har nå i tillegg prøvd å gjøre bakgrunnen litt bedre samt fjernet en forstyrrende hånd til venstre!
Som jeg skrev til den forrige utgaven ble fingrene kuttet mest pga 38mm (var ikke mer rom bak meg). Dette irriterer meg selvf. men uttrykket er bra så derfor tar jeg det med!
Utstyr
  • Cannon eos 5
  • cannor ef 38 - 80
  • Brennvidde38mm
  • Blenderf/3.5
  • Filmtypefuji superia 400
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger110
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5461} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Tom B.

Nja - men - manipulasjon ??
Mats N.

Hun har ju manipulert sitt fejs en god del, men inte till det bättre...hva er bra med uttrycket hennes, tycker hun ser sjuk ut...?
Lika konstgjord/tillgjord som dama på ''bumblebee'', men det är väl så de skal se ut/ spöka ut sej i den värld där dessa bilder togs...nå´n disco/techno-show, eller???
Johnny Roger P.

Mener at det hører inn under kategorien manipulasjon siden bildet faktisk er manipulert! :)

Sammenligner dere med bildet som bare heter platina attitude (selv om det er lite! ;) ) vil dere se forskjellene spesiellt til venstre i bilde.

Ellers har du litt rett i at det er litt tilgjort på slike steder som disse bildene er tatt, i bumblebee's tilfelle på hyperstate i år, dette på et party på ett utested i oslo.

Det jeg viser med dette bildet er energien i dansen til denne jenta (kathrine).

Og hun er ikke syk heller tvert imot!!! :)

mvh johnny
Jaran H.

Som jeg tidligere har nevnt, Johnny, liker jeg at det finnes litt lys i bakgrunnen. På slike tilstelninger (disco-show) er det jo farget lys i overflod. Min mening er at dersom man integrerer disse i dansebildene vil man bedre kunne gi en beskrivelse av miljøet. Her kunne bildet like godt vært tatt i garasjen eller på mitt soverom!
Johnny Roger P.

Akkurat i dette tilfellet var det faktisk ikke noe ekstra lys,jaran! ;)De hadde ikke noe lys setting her den kvelden dette bildet ble tatt. Kun kjedelig lyspærer da anlegget deres var defekt (tatt den 090900 på subpub,Oslo)

Men jeg vet hva du mener og du har sett flere av mine senere bilder, der bruker jeg teknikken du tenker på i større grad.

Men takk for kommentaren uansett!

Her var det dog uttrykket og ikke bakgrunen som er av betydning - jeg hadde ikke noen tanke for å skildre miljøet eller stemningen.

Jeg kan heller legge ut ett annet bilde senere som viser det.

Mvh Johnny
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu