From an old Man's Sandboks 788
For noe sånt som 40 år siden forsøkte jeg meg på å male på sandpapir for å få den strukturen i bildene. Resultatet ble som de fleste av mine forsøk med oljemaling og pensel - så som så. Med sandpapirunderlag gikk det jo også hardt ut over pensellageret også så det ble med noen få forsøk.
Digitalt blir det noe anderledes. men om andre har sansen for det er jo en annen sak.
Blir sikkert ingen stor tilstrømning til dette. Men like greit det for med fri-idretts VM på TV blir det mindre tid for en gammal sportsidiot til å skrive kommentarer. Jeg får nøye meg med å se på nå. Hadde det ikke vært for tre sjukdommer som satte bom for det så hadde jeg nok fortsatt pumpa jern, løpt og sykla - og ikke minst veid 72-75 kg istedenfor 110-115. Men sånt er livet som det het i en gammel svensk "sviskesang".

http://pbase.com/kneppen
Tja
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_546507} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Birthe H.

Noe kunstnerisk over dette, Roar. Jeg liker godt strukturen i bildet og denne gjør seg ofte godt i S/H. Men smørblomster fortjener farge...ser jo konturene av flua også!
Mvh. Birthe
Lars Ivarson F.

fint du prøver og prøver, roar...kanskje ikkje eit bilete for alle veggar, men likte godt samarbeid mellom komp og struktur...gromt
Avsluttet .

Hihi..ja det er sandpapirfølelse her Roar.. og jeg liker dette nbedre på ditt foto enn i virkeligheten..fine farger og fin komp!
Hilsen
Tove
Solvår B.

Vakker nostalgi fra deg Roar.
Vi er nok flere som ønsker oss tilbake til dengang da. Har jeg fortalt at jeg ble norgesmester i basketball i 1970 - på reservebenken...Jeg har medaljen, selv om jeg ikke spilte i finalen. Bare for å illustrere at selv en solsikke og flodhestvenn som er litt sprø, har en fortid.
Jeg skjønner så godt at du ønsker deg tilbake, men det går ikke, vet du. Derfor synes jeg at du skal ta til deg alle god-ordene du får på dotten. Vi setter stor pris på deg og din viten og dine fargesprakende bilder - og kommentarer, selv om du kan være utrolig pirkete. :))) Dotten trenger slike som deg, Roar! Det betyr hvertfall mye for meg at du er tilstede nesten hver dag.
: ) Solvår
Elisabeth M.

Solvår sier det så bra her, - støtter det! Det er en tid for alt...
Vi er mange som liker dine innspill, og ikke minst dine fargerike og flotte bilder! Som her... Du har på mange måter din egen stil som alltid er spennende å beskue.
mvh/Elisabeth
Oddmund K.

Syns dette ble veldig bra...som et freskomaleri. Liker både strukturen, fargene og komposisjonen her :)
Mvh Oddmund
Avsluttet .

Sånn som ungdomman lika ;)
Friske farger, enig med Oddmund.Likte dette!

mvh Øyvind
Frode L.

Hei Roar.

Fargerikt av smørblomsten med fin struktur, fint komponert med flott lys.
Nei, det er ikke alltid livet er slik vi vil, men som du sier: Sånt er livet :-)
Kos deg med VM.

Frode.
Ingrid Milly L.

Hei!
Jeg lurer på om hvordan du får til den strukturen på dine bilder, for det gjør seg godt på mange av dem? Jeg synes at du har funnet din egen stil og denne er du alene om, tror jeg! Flott levert dette!
mvh. Ingrid Milly
Roar K.

Takker så mye for kommentarer og nevner i den forbindelse at egentlig trives jeg godt som hobbyfotograf og computerfreak også.

Roar
Inger Anne Maritsdotter V.

Støtter meg til Solvår`s velvalgte ord til deg her, Roar.
Liker dine eksperiment i photoshop, har jo sansen for det sjøl, dette var enda et kreativt bilde fra din kant.

Mvh Inger Anne
Roar K.

Stor takk til deg også, Inger Anne.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu