alene
Her trenger jeg hjelp. Jeg prøver og være forsiktig med Akt, hvor jeg ikke vil bomme på sjangeren og drite meg ut.
Jeg prøvde å få bilde til og se fint ut, og ikke drøyt.
Har du noe og komme med?
Føler jeg er i mål ut ifra ideen slik ejg ville ha det.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-09-01 16:19:07
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-09-01 19:05:17
    Versjon #3
Utstyr
  • canon eos 5d mark ii
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annethar brukt dagslys, kombiner med en blits helt på høyre siden, siden jeg ikke hadde reflektor. Stilte den på laveste niva og langt i fra.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger984
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_547133} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Utrolig stilig aktbilde. Synes bestemt ikke du har "dritet deg ut" med noe som helst her. Beviser bare at akt sagtens kan la seg gjøre utenfor studio. Kudos!
Stian E.
må si meg eni me Randi her.

bra jobba :D
Avsluttet .
Flott aktbilde. Godt eksponert. Både med tanke på detaljer i huden, og det at bakgrunnen er "borte". Fin positur, dekker de "skumle" områdene. Godt jobbet!
Gudny Å.
Syntes også dette var et fint bilde. Og som Stein sier så dekker de jo fint de områdene som ikke trengs å vises alltid :)

Gudny
Trond O.
Behagelige lyse toner i huden på modellen. Har en behagelig og svslappet holdning i bildet; virker ikke "ille til mote" med å være naken foran kamera. Flott akt, som beskrevet tidligere så er alle "skumle" områder dekket. Liker en diffus "utbrendt" bakgrunn ut vinduet.
Skjev kant i vinduet til venstre. Savner noe mer preg over ansiktet til modellen, virker noe fjern i bildet. Har et uttrykk som havner midt mellom drømmende/tenkende og søvnig.
Synes det var et meget smakfullt og flott aktbilde. Mvh. Trond.
Gunnar P.
Modellen er fin, men vinduet kunne med fordel vært et annet. Først og fremst smalere. Utsiden vil jeg enten ha enda mer bort (blur dybde), eller så vil jeg ha den mer tydelig (natt, f.eks.) Nå oppleves den mest som støy i mine øyne. Det samme gjelder tatoveringene. De kan sikkert bli fine, men da må de spilles fram på en måte som sitter med helheten (ordspill ikke tilsiktet).

Jeg liker rett og slett ikke vinduet. Sukk. Husmor med pollen/sopp i luftestilling og et håndtak som får meg til å lure på om vi sitter fast i barnesikring? Her kan det jobbes med kulissene. Vi lar oss ofte begrense av det som er (beleilig?) lett tilgjengelig. Lån et fint vindu. Den ene underarmen (f.eks. den som er bokstavert) kan bekles, f.eks. med silke/farger som passer belysning og modellens farger. Hun har fine hender - men de kommer ikke til sin rett.
Øredobb/Piercing bør harmoneres. Håret virker veldig modellerbart, både mht farge og konsistens. Go wild!? Go classic!? Go mystic!?

Det kan virke som et paradoks med akt at 'det ikke er bra når man ser at man ikke har jobbet nok med kulisse/modell/belysning, men at det heller ikke er bra når man ser at mye arbeid er lagt ned.' Hvis det er sant at 'skjønnheten ligger i overdådigheten', så må vi skru det sammen sånn at vi blir skikkelig lurt når vi ser på det. En formidabel arbeidsinnsats må legges ned for at vi ikke skal kunne se hvor mye det har kostet...?


Tore R.
Flott modell med fint lys. Bakgrunnen (vinduet) forstyrrer endel. Opp av hodet hennes vokser det en vinduskarm og den der vinduslukkeren forstyrrer.
Som akt bilde har jeg ingen innvendinger.
mvh. Tore
Svein-Roger J.
nybegynnerflaks.
Avsluttet .
Veldig fint eksponert og eg seier meg einig i det dei andre kjem med.

Syns det ser ut som at modellen er ein... vel, modell. Det er to ting som kunne gjort biletet meir naturleg.

Det eine er blikket. Ho bør sjå ut av vinduet, ho ser litt nervøs og konsentrert ut og stirar ut i lufts.

Det andre er venstrefoten. Det er ein stilig pose for ein fashion/glamourmodell, men her er du (trur eg) ute etter å fanga ein augneblink der hovudmotivet ikkje veit at det finst noko kamera. Då ville foten kvilt på vindaugskanten den og.

Elles: veldig fint :)
Grete F.
Kutte bittelitt mer på toppen av bildet tror jeg ville være lurt. Også er jeg enig i at modellenn er vakker, pluss for at du har valgt ikke bare en pen modell men også en modell som er litt annerledes med sine tatoveringer og hårsveis. Minus derimot for utrykket hennes som ikke gir meg noe.Det blir litt vel utrykksløst for meg.

Mvh Grete
tommy a.
jeg synes ideen er god men ikke som noe aktbilde.desverre.utrykket til modellen er ikke noe bra.bildet blir desverre veldig kjedelig med tanke på at jeg er enig i med grete i at det blir utrykkløst for meg..men.bildet hadde funka bedre med litt anna lyssetting:-)
Avsluttet .
I mine øyne er det et meget flott aktfotografi, et litt vedmodig ventende utrykk hos modellen, poseringen i vinduet mot det vi aner av bakgrunnen, tatoveringen som bryter mot en sar, ungdommelig hud...nydelig lyssetting, i mine øyne et sensuelt stillebenaktig fotografi som virkelig falt i smak, har ingen kritiske innvendinger å komme med, som du selv sier...du kom i mål. (Originalen)

mvh Ulv
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu