We can be the kings and queens of anything if we believe
Utstyr
  • Canon EOS 450D
  • Canon 50mm F/1,4 USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger133
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_547841} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Carsten W.

Litt overstyret farging sammen med motivet selv skaper stemmningen av en uljemaleriet. Liker det veldig god. Livlig og rolig samtidig.
Avsluttet .

God idé, synes bildet speiler godt virkeligheten av hvilken opplevelser man kan få gjennom bøker. Du har og funnet en bra plass og sette bildet sammen, hvor lyset gjør skogen eventyraktig. Synes og modellen gjør en god jobb, og hvor hun virker naturlig plassert. Godt utsnitt med mye luft og spillerom for tanker.
Grønntonene i bakgrunnen er kanskje litt for mettet, og savner litt lys over jenta, slik at det ikke bakgrunnen blir for fremhevet. Og det er noe med hodet til jenta som virker overskarpt eller rettere frampreget. Har fokuset blitt satt feil og blitt prøvd å rettet opp i ettehånd?
Kanskje brukt en ekstern blits til å få et fint lys over jenta, og rettet opp fokusen. Det finnes på alle eller de fleste speilreflekser valg av et fokus punkt som man kan plassere hvor det passer seg, dette bruker å være til stor hjelp.
Noen titler kan virkelig dra ned et bilde, men her synes jeg du har framhevet bildet med navnet, og man kan begynne å lage seg en egen liten historie i hvilken "verden" hun befinner seg i. Synes det er godt gjennomført og likte dette.
Tommy P.

Et godt fortellende bilde. Om det er modellen som gjør en veldig bra jobb i forhold til tittelen, eller om det er du som gjør en veldig bra jobb med valg av tittel, vites ikke. Men de passer vertfall veldig godt sammen. Man kan lage seg egne tanker ut fra bildet og tittel og lage seg en liten historie ut fra det. Kjempe bra.
Ja, fargene i bakgrunnen er litt skarpe og fremtrendende... so what? Jeg ser ikke på det som noen krise.
Grete F.

Jeg synes bidet ditt er vakkert og at det kler de skarpe fargene. Dette er ett litt eventyraktig bilde for meg, nesten litt Alice in Wonderland, og da kler det netopp å ha skarpe farger. Liker blomstene som ligger blant bøkene og fremhever enda mer det nostalgiske i bildet.Liker utrykket på jenta som drømmer seg bort og smiler.Bildet gir meg ett budskap i form av drømmer, nostalgi, sjelero og håp.Godt formidlet og jobbet,
mvh Grete
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu