Våt høst.
Jeg har gjort noen valg her, om jeg får noen tilbakemeldinger er jeg spent.
Utstyr
  • Nikon D700
  • Nikkor 24-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger88
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_548107} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ingrid Milly L.

Jeg synes at dette bildet er så perfekt komponert og gjengitt at det er umulig å finne noen feil. Fine farger og flott stemning i regntåka.
mvh. Ingrid Milly
Thore Øystein B.

Bildet gjengir det tittelen sier; våt høst. (Personlig synes jeg det gjengir hele sommeren 2011 aånn jeg husker den...) Eneste tekniske jeg vil pirke på er horisonten (men den henger jeg meg opp i hver bidige gang). Sånn jeg ser det, så heller den bittelitt ned mot høyre?
Nils Henning A.

Bildet er ikke redigert å jeg ser at det heller litt. Det var tåke denne dagen og da ble horisonten "tåkete".Var usikker på om jeg skulle ha med den mørke furukvisten til høyre i bildet. Takk for tilbakemeldinger.

Nils Henning.
Roy Arne K.

Her er det bare å si at dette er en flott komposisjon, samt her ser man også at det blir utrolig fine farger i slikt ver. Det er jo rimelig sylskarpt også. Det eneste jeg ikke er så begeistret for er det som du har i forgrunnen øverst til høyre. Greit at det er der, men jeg ville halvert det.
Ellers er dette veldig bra.

RAK-foto
Arve E K.

Flott bilde med fine fargar og god skarpheit. Bildet formidlar godt stemningen av drittver, som me har hatt rikeleg av i sommar. (Men det må likevel seiast at det kan bli mange spennande bildemotiv i regn, tåke og ruskever.)
Blir litt distrahert av furugreina øverst til høgre, den ville eg vurdert å kutta/redusert vekk.

Arve
Kirsten H.

Et flott høstbilde som viser hvor vått det har vært. Fine grønnfarger. Jeg ville vurdert et lite kutt i bunnen for å få horisonten litt lavere.
mvh Kirsten
Nils Henning A.

Takker for positive tilbakemeldinger.Jeg cropa et bilde hvor jeg fjerna furukvisten til høyre og kutta vannet over stokken i vannet, men jeg ble usikker på om det ble bedre.

Nils Henning.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu