Er dette slutten for Drivdalsgubben?
Etter at jeg gang på gang er blitt tvunget på flukt av Drivdalsgubben og hans medhjelpere, ble jeg til slutt like illsint som Gubben, og fant ut at her må jeg vise hvem som er sterkest! Det kan hende at det gikk vel hardt for seg.... Jeg tror det er Gubben som forfulgte meg, jeg traff, men det er litt vanskelig å bedømme dette hodeløse resultatet.
Jeg ble 60 før jeg for første gang viste min fysiske styrke, og ante ikke at jeg ver sterkere enn sterkest.
Jeg er fortsatt i dekning på ukjent sted.......men synes jeg fortjener å få komme hjem til en fredeligere tilværelse.
Makabert. Meget sterk scene. Det ække min skyld!
(Her staser jeg høyt og håper at kategorien redder meg.)
Utstyr
  • Nikon D90
  • Nikkor 18-105mm
  • Brennvidde105mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger156
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_548166} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Linn Å.

Hehe, bilde fikk meg til å le. Artig :)
Svein Ove L.

He he.. han ser da skikkelig utslått ut.
En råbarka tøffing du..:)
Kirsten H.

Godt observert! Stakkars fyr...
mvh Kirsten
Eli S.

Næmmen, hva har skjedd her da?
Har virkelig Drivdalsgubben gått ned for full telling?
Godt obsevert.
:) Eli
Avsluttet .

Observat fototograf, godt sett!
Frode L.

Får bare håpe at det er rett mann du har tatt, hvis ikke så er du i stor trøbbel nå :-)

Flott sett og tatt.

Frode.
Odd E. k.

Du store alpakka Solvår!

Du må da ikke bruke svingslagene i ly av nattemørket i bakgatene i Stavanger. Håper dette ikke er den skrøpelige kårkjerringa som er innlosjert hos Drivdalsgubben i Drivdalen og som har vært til stor støtte med matlaging under slåttaarbeidet i sommer. Der gikk det bare på lapskaus hele sommeren. Hun var nå på vei til fisketorvet i Stavanger for å kjøpe fisk til gubben som nå var veldig engstelig da han tror han har fått Struma. Sommeren er den tid på året da det er lite fiskspising i Drivdalen, der det fort blir mangel på Jod og D-vitamin. Tippoldefaren måtte faktisk slutte arbeidet i ung alder på grunn av Struma, da han såg ut som en fregattfugl der ute på jordene. Dette skremte både fastboende og turister som besøkte bygda. Gubben er nå vettaskremt og håper han ikke har Struma, derfor sendte han kårkjerringa på en lynvisitt over til Stavanger. Huttemetu Solvår, håper at dette ikke er henne. Epleslang og dette i tillegg, ja, da må du gå i bunkers Solvår!!

Kos deg, ha en trivelig dag Solvår
"humor"

Mvh

Odd E.
Harald N.

Her er det nok ikkje håp. Godt bilete av stakkaren.

Mvh Harald
Elisabeth M.

Auda - helt ute av drift denne her:))
Beviset er herved veldig godt dokumentert..
vh/Elisabeth
Solvår B.

Jeg setter stor pris på de støtteerklæringene jeg har fått. Jeg følte meg fryktelig sterk, men når jeg tenker etter, så var det svært liten motstand. Kan dette ha vært et slag i løse lufta?
Odd E. - Jeg fortalte at jeg skulle gå i dekning - for ørtende gang. Denne gangen valgte jeg Arendal, så dette er IKKE Stavanger. Og dette er IKKE kårkjerringa. Kan du se det pistrete, lange håret hennes på denne dokumentasjonen? Nei, nå må du ta deg sammen og ta en tur til optikeren snarets.
:)))) Solvår
Avsluttet .

Hihi..så dette nå Solvår..her har det viss gått hardt for seg også..god dokumentasjon og veldig morsomt!
:))
Tove
Solvår B.

Takk for støtten Tove!
Du kan være glad for at du ikke er forfulgt av denne Gubben og hans medhjelpere. hehe. Men jøje meg, så kjekt det er med ablegøyer. Hva skulle vi gjort uten smilet og gleden? (Nå ble jeg dyyyp.)
Ha en flott resten-av-dagen. Regner det?
: ) Solvår
Hans-Jørgen H.

Har ikke våget kommentere dette makabre synet før nå...Tenk å legge inn noe slikt til offentlig beskuelse.
Ante ikke at du var i besittelse av slike mengder rå og brutal kraft Solvår...er jo bare så vidt nakken henger på i yttre svingvirvel.
Dettane er nok ingen Drivdalsgubbe nei. Om det er kårkjærringa til gubben eller hvem skal være usagt. Om det er i Stavanger eller Arendal er og uvisst.
Håper for din del at du er gått i dekning under stalltrevet hos gubben oppi Drivdaln. Der er det ingen som vil lete etter deg....om nå ikke kjøteren hennes Tove allerede er på vei oppover...
Som du har stellt deg jinte...og dettane berre for to saftige eplers skyld...
Hva blir det neste?
Håper han Odd kan snike seg oppom og forsyne deg med ei mandelpottitt nå og da og litt kjeldevatn fra Drivdalshølen.
Hva blir det neste?
Morosamt!
Tyrin.
Avsluttet .

hehe, dere er ikke sanne:) Synes synd på Vårsolå vårs jeg, hu må få komme hjem til sitt kjære hjem.

Du verden for en fantasi. Og hvilket mareritt, makabert er et mildt ord her:)
hehe
arild
Willy K.

Hehe, jeg synes dette bildet var artig! Og det helt uavhengig av hvilken gubbe det måtte være :-). Liker innholdet, og stilig med det gule blikkfanget. Har også sansen for det sjokkerte vitnet - fisken der i bakgrunnen.
Inger Anne Maritsdotter V.

He-he, Solvår; det var jammen på tide du tok igjen.....må flire også......av dette tragikomiske synet....;-)

Men nå er det på tide du kommer deg hjem....det skulle bare mangle at en ikke skal kunne få fred i sitt eget hjem......nå pusser du snuten på både Drivdalsgubben og hundebeistet, om de dukker opp.....og skalker lukene......(!)....for nå må du vise hvem som er sjefen her......U go girl ;=))

Stå på!

Inger Anne
Solvår B.

Tusen takk Tyrin, Arild, Willy og Inger Anne!
Tyrin - Blir det rettsak, blir nok du en av de medskyldige. hehe Det er metervis av dokumentasjon på hva du har stelt istand, så kanskje du bør gå i dekning!!?
Arild - Tusen takk for støtten! Det er godt å vite at ikke alle mistenker meg for de største forbrytelser, slik som epleslang. :)))
Willy - Så flott at du så den sjokkerte fisken. Det er klart at slike scener ikke er vanlige for en blå fisk.
Inger Anne - Jeg er hjemme og har god samvittighet. Det er noe som heter å forsvare seg. hehe
: ) Solvår
Tove H.

Drivdalsgubben er ikke så slunken, så her er det et annet offer for dine svingslag... skal si du har fått superkrefter av eplene!!!
Og inne i bilen...hvem vet om ikke Drivdalsgubben sitter bastet og bundet der inne... det ser da ut som løvefisbilen hans dette... er egentlig ikke i tvil om det. Skjønner at du har fanget gubben, siden du kan sitte så rolig i Stavanger og snakke om at det pytt pytt bare er å forsvare seg. Men hunden, har du fanget den også... har du tilfeldigvis fått deg en ny, meget stor hund? Jeg mistet den av syne i tåka da den fikk ferten av noe på vei mot sør... vet ikke om det var pølser eller epler..
Jeg har mange spørsmål som du vel ikke vil svare på.. og nå er det vel på tide å lufte den nye hunden?
Bildet, dokumentasjonen er strålende, et fantastisk situasjon:-)

Tove
Tove H.

Løvefisk-bilen...skal det stå... den han fyller med løvefisk fra damanlegget i Drivdalen. Salget går strålende over det ganske land. Kjente nesten med en gang igjen bilen.
Solvår B.

Jaså Tove, her røper du ditt sanne jeg! hmm....
Jeg trodde vi var allierte i kampen mot Drivdalsgubben, men jeg skjønner nå at du har interesser (økonomiske? spionaktige?) i Gubbens fiskebil. Jeg har undret meg over at det har vært en fiskebil i nærheten både i Stavanger og Arendal. Vi har jo fisk rett ute i fjorden, så vi trenger ikke å kjøpe gammel løvefisk, men det har ikke hindret denne ivrige fiskeselgeren i å være svært pågående.
Nei, jeg har ingen hund her inne eller ute i hagen. Bare mange nabokatter - der ute, og de sørger nok for at beistet holder seg unna.
Det er godt at jeg er blitt så sterk, selv om jeg ikke tar tran, for nå er jeg visst helt alene. :( Ikke mye støtte å få av mine nye fuktige kompiser. De er ikke så meddelsomme. SUKK
Og nok en gang: Jeg har IKKE spist naboens epler!!!

:)))Solvår
Tove H.

Inntil vi har bevist det morsatte, har du spist eplene... se bare hvor sterk du er blitt av dem!
Heissan, ... nå husker jeg at vi var allierte....hm, men løvefisksalget går strålende, bare synd fisken er giftig... Giftig... der har vi kanskje dødsårsaken til mannen på bildet. Det er ikke du som har slått ham ihjel likevel... unnskyld Solvår, hvordan kunne jeg...
Trekker meg stille ut av gesjeften.. har egentlig ikke hatt noe med fiskebilen og salget å gjøre. Reiser bort en tid, så bilde av to sjarmerende skeive sjøboder som kunne passe... ingen vil våge seg inn dit.

På gjensyn om litt eller lenger enn litt.


Tove

Solvår B.

Jaja, det er lett å angre, Tove. hehe
Salg av giftig fisk kan være lønnsomt inntil lovens lange arm innhenter hvem det nå er som er ansvarlig.
Det er ikke sikkert den gule personen er død...kanskje bare lufta har gått ut av ham. Men selvfølgelig ser vi at han vil få visse nakkeproblemer hvis han er i live.
Du får ha et hyggelig opphold sammen med mine to sjarmerende, skakke venner. Jeg tror ikke de er særlig verbale. De bare klukker litt iblant. Der kan du nok slappe av og tenke på løvefisksalgets konsekvenser.
: ) Solvår
Tove H.

Vet ikke hvem som ligger her, Drivdalsgubben får ta skylden, siden oppdrettsanlegget er hans! Godt du har banket Drivdalsgubben opp så fjæra føyk, håper du ikke tok livet av ham?
Synd at du ble buret inne for å ha skambankt Drivdalsgubben, mens jeg er fri og frank i skjul hos dine to klukkende venner... livet tar av og til merkelige vendinger?

Tove
Solvår B.

Hehe
: ) Solvår
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu