Antelope Canyon #2
Enda et bilde fra Antelope Canyon
I utgangspunktet litt usikker på om jeg skulle laste det opp, pga folkene som går rundt nederst i bildet. Samtidig så kan det gi et lite inntrykk av hvordan guidete turer i canyonet er (og kan kanskje også se ut, dersom man legger godviljen til, som vann som har laget canyonet).

Ellers fornøyd med bildet.
Bildet inngår i albumet Roadtrip i USA - Bilder fra min 3-ukers roadtrip i USA høsten 2011.
Utstyr
  • Canon EOS 500D
  • Canon EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS
  • Blenderf/13
  • Lukker20s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_550130} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Pål H.

Kult bilde. Likte dette mye bedre enn det andre du la ut. Der syntes jeg du hadde fått en altfor stor lensflare og den ga ikke noe positivt til bildet. Dette bildet derimot var spennende med alle folkene man ser gå forbi. Man får et inntrykk av hvor mange mennesker som besøker et sånt sted.

Eksponeringsmessig er bildet litt utbrent noen steder, og det er litt synd. Og dette er jo et bilde man har "sett" mange ganger. Og føler det er ett eller annet som mangler for at det skal være helt der oppe. Kanskje det er det at du ikke har kjørt opp saturation og fått frem fargene som de felste andre har gjort.
Hallgeir Ø.

Takk for tilbakemeldingen :)

Det utbrente feltet har jeg forsøkt å gjøre noe med i Photoshop, uten å lykkes. Dessverre var det en litt "chopp-chopp"-tour inne i canyonet der, så man fikk i grunn bare en sjanse på et bilde. Har andre som ble mye bedre, og uten noen utbrente områder.

Prøvde å kjøre opp Saturation, da ble det betydelig mer spenst i fargene, men det utbrente området er der fortsatt :(
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu