Enkelte ganger
Enkelte ganger får en det lille ekstra krydderet som helt uventet dukker opp på bilder. Billen her var helt klart ikke i sitt rette element men det var midden.
Utstyr
  • Nikon D100
  • Sigma 105mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger338
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_55169} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Rune Edvin H.

Tøft.
Litt flaks og godt arbeid.
Rune
Tom E. F.

Vi får mye på kjøpet her, Nils! - Og det er ikke uvanlig når det gjelder ditt skarpe syn!
mvh Tom
Arild S.

Fint med midden, men den blir kanskje litt i minste laget til å 'bære' bildet :)

Syns også at Billy og bildet kommer bedre til sin rett om du kutter en god cm i toppen - ned til der kvisten går ut av bildet.

Arild

Finn Arne M.

Godt utført macro, fokus på rette plass og fin dagonal i bildet. Behagelige farger.

mvh.
Finn Arne
Jostein M.

Et greit bilde av billen. Enig med AS vedrørende beskjæring. Midden hadde jeg vel ikke sett om ikke du påpekte den (nå blir jeg vel klandret for ikke å se nøye nok på bildene men det skal jeg tåle:-)).

Har du pause fra ternene? Eller leter du etter båt?:-)
Mvh
Jostein
Nils B.

Ingen pause fra ternene, men det kan jo være bra med litt avveksling også for dere. Når det gjelder båt, er svartet nei. Beskjæringen står jeg for og liker bildet slik det fremstår her. Men det er selvfølgelig bra med forslag. Om jeg hadde ønsket at vi kom nærmere billen eller midden så hadde jeg sansynligvis beskåret det slik. Forstørrer vi dette bildet til A3 eller større blir det en litt annen sak. Midden kommer bedre frem og det samme gjør jo da det gigantiske trollet. Helt enig i at midden ikke bærer bildet, me i litt større format hadde det blitt mer fremtredende. Jostein. Briller er tingen.
nbh
Arild S.

Hei igjen, Nils.
Mitt forslag til beskjæring var hovedsaklig motivert av at det øverste uskarpe partiet ikke bidro særlig til bildet. Komposisjonsmessig blir det vel hipp som happ.

Arild
Nils B.

AS, når det gjelder det er jeg enig, og jeg liker fremdeles forslag som kan sette bilder i nytt lys. Og takk for at du er med og bringe ærlige meninger om mine bilder. Uten disse ærlige og oppriktige meningene fungerer ikke kommentar opplegget slik det helt sikker var ment. Takk igjen AS.
mvh Nils
Steinulf L.

Det er en fin diagonal komp. Fordi du har to spesielle elementer i bildet - midden og billen- burde kanskje bildet fremstå som enda smalere, samt kappes lit både i topp og bunn. Bare et forslag. Det står godt som det er også.
Ola M.

Godt macrobilde. Synes utsnittet er godt slik det er. At øverste del er uskarp gjør ikke så mye. Hvis det er et poeng å få midden bedre frem, er jeg selvfølgelig enig med SL.
Mehrzad G.

Dette likte jeg godt !

mvh Mehrzad
Per R. G.

flott
May-Lise L.

Gult er en farge som jeg tiltrekkes av, dermed så jeg midden med en gang :) Jeg syns det er helt utrolig hvor skarp og flott du har fått den. Skulle nesten tro den var malt på! Bildet er supert, det ....
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu