- vidda -
Utstyr
  • Nikon D100
  • Sigma EX 17-35mm D Aspherical
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger182
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_55228} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jostein M.
Bra komp. Kreativt med veien og den gule stripa i forkant. Herlig dybde. Flott landskapsbilde.
Mvh
Jostein
Tom E. F.
Fantastisk utsikt, Stig!
Håper jeg blir tilgitt, for min ærlige mening ellers er at bildet ble for mørkt og detaljløst. Regner med at det var det vanskelige og kraftige motlyset som hadde skylda. Skulle gjerne fått samme synet en tidlig kvelds- eller morgenstund med svakere sol! Du kan vel prøve igjen?
mvh Tom
Stig S.
Joda, Tom; ærlige meninger godtas med takk :-)

Det ble ganske mørkt, ja - men med hensikt. I vest (Hardangervidda vest og Ryfylkeheiane...) laget det seg til med et forrykende uvær, og i løpet av få minutter forandret en strålende kveldsstund (ca. kl. 21.00) seg til et landsskap i grått, svart og brunt. Og i den overgangen får en dette mørke og kontrastrike landskapet. Om jeg har nådd frem med formidlingen ? .... Tja - vanskelig lys var det ihvertfall! Takk til dere begge!

--stig--
Tom E. F.
Skjønner bedre nå! Takk!
mvh Tom
Nils B.
Flott Stig. Med de lysforholdene du har her synes jeg at du mestrer det bra. Avstanden mellom høylys og skygge kan enkelte ganger for ikke å si uten unntak være en utfordring av de store for digitalkamera. Så dette var ok.
mvh Nils
Lars Olav T.
Fine farger, men som nevnt over litt store kontraster. Skya til venstre ble litt mørk. Vet ikke om jeg synes det ser ut som om det er et uvær på gang, synes det blir litt for sommerlig....

Mvh. Lars Olav
Fred S.
Dramatisk, med den gule linja som en slags ''relief'' opp i alt det mørke.
vh freds
Inger-Lise S.
Hei! For meg gjør det mørke på bildet at bildet blir spennennde og får et drag av ''dramatikk''!
Likte fargene og hele bildet! mvh Inger-Lise
Arild S.
Hei.

Var faktisk på samme sted? natt til søndag (på vei tilbake til Oslo) og knipset bilder nede ved vannkanten der planken er.. (som ikke ble noe å skryte av). Du står like ved en bro..

Syns at den gule stripa gjør mye av bildet, og den står godt til det blå. Hadde vært artig om den ble forsterket på ett eller annet vis. Helheten i bildet blir noe tung som nevnt over - kanskje mye pga skya til venstre?, men samtidig gir det fin dramatikk.

Arild

Stig S.
Stemmer det, Arild - parkerte ved gamlebroen, som ligger like inntil den nye, og knipset :-) Enig i at skyen kanskje ble i mørkeste laget, men det som kom seglende fra vest var faktisk rimelig svart; 60 graders vridning til v, så hadde det blitt et rent uværsbilde... Har for øvrig øket farge / metning i stripa så mye jeg turde.

Takk til deg, og til dere andre over :-)

--stig--
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu