Old Farm P5
Lar rett og slett bildet tale for seg denne gang
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger107
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_552389} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Harald G.

Flotte varme farver i nydelig landskap. Pluss for supert gammelt hus med rust. Pirk: Ledninger syns. De har en tendens til å dukke opp når du ikke vil ha dem.
Lisbeth S.

Lekkert landskapsbilde med den stilige gamle låven som trer pent inn med sitt rustne tak og grå vegger. ledningene ødelegger litt av helhetsinntrykket, men slik er det jo bare.
mvh Lisbeth
Roar K.

Jeg har forlengst sluttet å bry meg om ledninger i bildet. Det finnes faktisk profesjonelle fotografer hvilket jeg nevnte under et annet bilde her en dag som påstår at det rett og slett blir feil å fjerne ledningene fordi de er jo der overalt. Ledningene kan jo også brukes til å skape linjer i bildet også. Her f.eks. er ledningene med på å forsterke åsens helling inn mot bildets senter.
Mine erfaringer er at bortkloning av ledninger slett ikke alltid blire penere fordi det ikke er alltid er så enkelt å få det usynlig at man har klonet bort og da er det slik jeg ser det bedre å beholde ledningene.

Roar
Harald N.

Fint og fargesterkt bilete. Ledningane er der som du seier ein del av kvardagen. Her er dei fint plassert i ruta.

Mvh Harald
Lars Ivarson F.

gamle låvar er oftast fotogene, som her..nytelsen i kraftliner, er eit omstridd tema..og så kunne du kanskje ha senka øvstekanten noko ..gromt
kristin P.

Flott farge metning og komp, ledningene er nevt tidligere, smaken er som baken;-) det jeg lar med distrshere litt av i bidlet ditt er at jeg opplever himmelen som utbredt i flere større partier, dette er vel et type motiv som et gradert nd filter kunne ha gjort en god jobb??
Solvår B.

Hedmark? Solør?
Jeg er vel inhabil, men det er likevel lov å se og huske og drømme om dengang da. Jeg er der...dengang da...en ung, lyshåra jente som springer ubekymert over enga.... og ikke aner hva livet skal bringe. Felles for de fleste....
Takk for mimringen!
: ) Solvår
Line H.

Det ene utelukker ikke det andre..Noen bilder med og noen uten kraflinjer..
Svak for låver og denne natueren her.
Et realt stykke norge uten dikkedarier.
Noen svarte partier men det vet du....og en avlang flekk i skypartiet opp til høyre ( kanskje naturlig !? )
Fikk lyst på melkesjokolade og kruttsterk kaffe............Line
Roar K.

Utbrenningene som du nevner, Kristin er ikke mer enn jeg godtar i mine bilder for det er ikke sikkert det blir så mye bedre etter en reparasjon. Men rett skal være rett for jeg sjekket histogrammet og det gir deg delvis rett. Godt mulig hvis jeg hadde jobba litt mer med vibrance og kontrast i forhåndsredigeringa i RAW eller for den saks skyld forsøkt med shadows/highlights. Nå er dette bildet ikke noe enkeltstående bilde for her er det mest dokumentasjon av gamle gårder og denne gården endte faltisk opp med 20 bilder der himmelen er av underordnet betydning. Nå er det vel gjerne utlendinger som er mest interessert i slikt for jeg har fått litt tilbakemeldinger fra amerikanere og australiere på de nå 202 bilder som serien er oppe i. En annen ting er at når man har så mye bilder som jeg har så går det ofte litt fort i svinga så kvantiteten går nok rett som det er utover kvaliteten. Men det er nå bare en hobby jeg fyller min pensjonist-tilværelse med for salg driver jeg ikke med om da ikke noen kommer og gjerne vil kjøpe et bilde hvilket har hendt. Jeg er mye nøyere på andres bilder enn egne for jeg regner med at de vil ha mest mulig kvalitet etter den boka som så mange henviser til, men som svært få amatørfotografer har åpnet. Inrømmer gjerne at det er lenge siden jeg sjøl åpna ei slik bok.

Roar
Alf B.

Flott landskapsbilde, ledniger ja det fins overalt og er nok blitt en del av vårt landskap må nok kaskje ver nasjonalromantikkern om en skal klone bort ledningene

Alf
Gunnar V.

Likte bilde ditt godt, og synest ikkje krafleidningen gjer noko her. Då lenge dei følger terrenget, slik som her, gjer det ingenting :) M.h. Gunnar
Liv F. D.

Et nydelig landskapsbilde. Flott presentert. Klart det hadde vært finere uten ledningene, men liker at det er ekte - ikke retusjert.

mvh
Liv ")
Elisabeth M.

Flott og naturlig landskapsbilde fra deg i dag! Den gamle låven er fint plassert i bildet. Er svak for slike gamle bygg hvor en SER historia på veggene:)
vh/Elisabeth
Ingrid Milly L.

Dette bildet virker enkelt og med naturlige godt mettede farger. Jeg liker bildet akkurat slik det er og synes at låven eller huset med rust på taket bidrar med informasjon og variasjon i bildeflaten. Mvh. Ingrid Milly
Oddmund K.

Flott landskapbilde der låven med det rustflekkede bølgeblikktaket gir stemning til bildet, kraftledningene følger linjene i terrenget og blir en del av komposisjonen.
Mvh Oddmund
Ottar P.

Et koselig og fint bilde der det gamle fjøset gir meg fine minner fra svunne tider. Flott himmel, fint lys og gode farger.
Lone M.

Stemningsfullt og herlig landskapsbilde dette Roar. Trekker inn den friske lufta...... Lone :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu