- Kristine og Lars Morten 25.06.2011 -
Dette er nokre bryllaupsbilete frå eldstesonen vår Lars Morten og Kristine sin store dag. Etter vekevis med regn i Bergen, fekk me sol på bryllupsdagen. Eg var ikkje bryllupsofotograf, men det vart jo litt fotografering likevel..
Desverre fekk eg berre eit bilete ute med heile brudekjolen, så den uskarpe handa får berre vera slik.Lite tid ute til fotografering pga stramt program.
Bildet inngår i albumet ~ Diverse bryllaupsbilde ~ -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-10-02 03:59:55
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-10-02 04:02:32
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2011-10-02 04:03:30
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Canon EFS 17-55 mm f/2,8 IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger112
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_552567} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Solvår B.

Vakkert. Det er så flott å se slik lykke.
V1 - her ville jeg hatt litt mer luft nede, men ellers er det et flott bryllupsbilde. Jeg liker at de ser en annen vei enn på mor fotograf.
V2 - klassisk vakkert.
V3 og 4 - artige og annerledes bilder av brudeparet.
Du har hatt et begivenhetsrikt år. Mye smil og glede. Fint at du deler det med oss.
: ) Solvår
Hilda Hol E.

Varme, levende bryllupsbilder, hvor du i en sikkert ganske stresset situasjon har makta å formidle både harmoni og lykke.

mvh Hilda.
Venche J.

Trivelige bilder fra den store dagen.
Med tidsklemma "over nakken" syntes jeg du har klart deg bra. :)
Venche.
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette syns eg er ein vakker bildeserie av brudeparet.
Du har klart å formidla ein avslappa fin stemning hjå paret, og i denne hektiske situasjonen, med sikkert mange kjensler i sving òg, er det ein imponerande fin bildeserie frå denne store dagen.

Dei framstår så stolte og glade i #1,
og det same i #2 i ein meir høgtidleg setting inne i kyrkja,
#3 og #4 er så nydelege bilder med ein eleganse som kunne ha gått rett inn i ein reklame for brullupsfoto. Ville Skjoldnes passar perfekt til slike arrangement som dette og brudeparet passar perfekt inn i dei vakre omgivelsane. Eg vil tru du var både rørt og stolt, der du sto...og likevel formidler du bilder med ein proff kvalitet,
etter mitt syn, i allefall.

Dette har vore eit begivenhetsrikt år for deg og heile familien, kjekt at du deler dei gode minnene med oss her på foto.no

Mvh Inger Anne
Tone A.

Solvår:Takk for at du gir ein kommentar på kvar biletete. Brudeparet hadde ein fotograf i ein time, og her torde eg ikkje gå nærmare for å forstyrra han i aksjon. Med fokussystemet på 7D som eg ennå prøvar meg ut på har eg brukt berre midtpunktet her, og dermed blei det for lite å gå på nede.
Gildt at du likar dei andre versjonane kor eg har brukt blitz. Me har hatt konfirmasjon, bryllup og barnedåp for vårt første barnedåp, så det har vore eit spesielt år.
Hilda: takk for gode ord.
Venche: Eg vart litt stressa då eg i kyrkja oppdaga at det ikkje var nokon bryllupsfotograf, som det var avtalt. Med mitt nye Canon 7D og kun 2 objektiv, så måtte eg berre ta nokre bilete. Eg turde ikkje gå heilt fram i Fana kyrkje, så eg måtte til med blitz.
Inger Anne:Takk for omtalen av alle 4 bilda. Villa Skjoldnes osa av nostalgi, men med mange gjester og stramt program var det ikkje sett av tid til bryllupsfotografering inne. Men bryllupsfotografen fekk tid til 10min inne før han hasta vidare.
Gildt at du likar bileta som jo kunne høyrdt med under ein albumkategori, men eg vil gjerne høyra kva andre synes om bileta. Bryllupsfotograf er så dyr at brudeparet heller ville bruka budsjettet på andre ting, så det vart eg som fotograferte mest med ulikt resultat.Her skulle eg nok ha brukt canon 40D som eg var trygg på og ikkje 7D med fokuspunkta som stadig måtte endrast på.
Helsing Tone
Tone A.

Ja her går det fort og gale under kommentaren til Solvår. Konfirmasjon i 15.mai, første barnebarn 16.mai, bryllup 25.juni og barnedåp 15.august for vårt første barnebarn.
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu