Siste sydenbilete før vinteren
Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikkor 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger73
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_553887} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Gunnar V.

Flott med bølgene som slår mot land. Det er vel no vi treng sydenbilder framover, så eg håper du har meir på lager :) M.h. Gunnar
Adrian Dyrhaug G.

Hei Harald!

Fint bilde fra stranda!
Flott med bølga i bildet.

mvh Adrian Grande
Roar K.

Lurer på hvor mange ganger jeg har sitti på Candolim beach i Goa og tatt slike bilder av bølger som bryter og bruser i solnedgangen.
God frys på bølgebevegelsene her.
Jeg er ikke helt sikker på om det røde flagget skulle vært med i dette tilfellet. Men det får heller være et åpent spørsmål.

Roar
Walter S.

Herlig bølgebilde med dramatikk og gode farger. Ja, nordavinden graver opp skikkelig her. Angående flagget som Roar nevner, så synes jeg at den gjør seg godt her.

Mvh,
Walter
Lars Ivarson F.

ikkje lauging idag..nedtur på slutten av ferien..syns fløagget gjer dette til litt meir enn eit bårebilete..godt snitt..gromt
tove j.

Ja, det var to slike bølger som tok meg fem meter opp på stranden slik at jeg nesten havnet i matfatet til en familie..Flagget må absolutt være med etter min smak. Ikke lurt å bade da. Hilsen tove
Fred S.

uten flagget ville dette ha vært forholdvis uinteressant, så flagget, både med sin visuelle styrke, og ellers det en forbinder med et rødt flag på stranden, hever bildet en del.

vh fred s
Kirsten H.

Det røde flagget må med for å formidle innholdet i bildet. Jeg tror du var uheldig med valg av ferieuke. Basseng er ikke det samme.velkomponert strandbilde.
Mvh Kirsten
Per Ove H.

Meget godt fortellende bilde!

Mvh
POH
Heidi N.

Hadde ikke villet trosse det flagget..... Varmt, men farlig hav.
Pent bilde. :)
Heidi
Harald N.

TAKK FOR KOMMENTARAR TIL DETTE ENKLE BILETE!
hARALD
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu