I stim...
Det er deilig å være under vann...
Bildet inngår i albumet Maldivene 2003 - Bilder fra Maldivene påsken 2003 (dykkesafari og Bathala)
Utstyr
  • Olympus C5050Zoom
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger266
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_55909} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .


dette hvar et dårlig bilde holder ikke mål bedre lykke

neste gang mvh ann karin
Christian S.

Takk for nok en omgang med saklig kritikk. Du er stadig i det hyggelig hjørnet, ser jeg? Heldigvis har jeg bedre ting å gjøre enn å la surmaget, ubegrunnet kritikk gå innpå meg, for solen skinner :)

Kunne du ikke heller forsøke å være litt konstruktiv? Hva er det du ikke liker med bildet mitt? Hva er galt? Hva kan jeg gjøre bedre? Sånne ting...

Eller kanskje du bare skulle ta en tur på motorveien og leke?
Bjarne S.

Tøft!!! Å se bildet med hel svart ramme rundt var en opplevelse!!! Blir ''dratt'' inn i bildet av stimens retning. Flott gjort!

Mvh
Bjarne
Avsluttet .


godt og se at du lige kritikk hårsår eller ??? eg synss det hva noe uklart og kjedelikt hadde hvert bedre viss du hadde tatt det forfra ps dine bemerkninger om motorveier hører ikke hjemme er men det sier vel mer om deg


mvh ann-karin
Christian S.

Tja, jeg vet ikke hvem det sier mest om... Det var den andre ubegrunnede, nærmest usaklige og ikke minst sure kommentaren fra deg på to dager/bilde, så man begynner jo å lure hva du er ute etter.

Kritikk er helt fint, både positiv og negativ, men ikke forvent å bli tatt på alvor hvis du er negativ uten å ha noe mer å komme med.
Christian S.

Hvis du syntes bildet var så dårlig, så skjønner jeg ikke hvorfor du er innom flere ganger for å kikke?
Helge A.

Tiltalende bilde. Ser ut som det er noe bevegelsesuskarphet. Fisken helt til venstre syns jeg forkludrer litt av helheten.
Christian S.

Ja sant, den rakker'n kunne vært fjernet. Det var sterk strøm i vannet, og mye plankton, så dette er nok med på å gjøre bildet litt uklart. Men sånt kan man ikke gjøre så mye med! Dessuten tror jeg stakkars Olympus sleit med å fokusere med så mye aktivitet rett foran snuten...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu