Blader i vinden
Utstyr
  • Nikon D90
  • Nikkor 18-105mm
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger75
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_559174} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Kirsten H.

De klamrer seg fremdeles fast. Kan du begripe at de ikke bare slipper taket og farer med vinden til et bedre sted? Godt fanget med god skarphet, ikke så lett når det blåser. Fint utsnitt med en viss orden i grenene. Ha en fin dag!
mvh Kirsten
Roar K.

Ser at høsten fortsatt holder stand i gamlelandet. Her noe lenger sydøst er det grønt som bare fy overalt. Ikke så rart for monsunen har gitt 50% mer vann enn normalt denne gangen.
Kompen din står seg fint med flere kryssende diagonaler mot en lys blå bakgrunn.

Her har ting tatt sin tid da jeg måtte ha ny UPS og en kar greide å få en PC som virker ut av deler fra to som jeg hadde stående her. Derfor mangler fortsatt en del software da den disken som bl.a. inneholdt fotoprogram gikk fløyten. Men jeg er da endelig på lufta etter mye om og men. Om et par uker blir det bedre for da kommer kameraten min over og han har med seg en del programmer.

Hilsen en utskremt Roaring Viking.

Roar
Tone A.

Jammen er det ei utfordring å fotografera i vinden som har herja på Jæren i det siste.
Men her har du fått ganske så skarpt fram blada som er så prega av elde, men ennå vakre med sine gultonar ispedd med brunt. Trass vinden så heng dei fast ennå pga stilkane er heile.
Komposisjonen er god her med diagonale linjer som repeterar seg duse, og bakerst gir den bua greina ei motvekt til blada.
Flott lys og varme haustonar på desse litt frynsete blad som heng så fast i vinden. Eit herleg haustbilde flott fanga, Solvår.
:) Tone
Lars Ivarson F.

So ist das leben..både i gamlelandet og elsewhere..god layout i biletflata av blada, men vart ein vel uroleg bakgrunn for min smak..gromt
Solvår B.

Tusen takk Kirsten, Roar, Tone og Lars!

Roar - så hyggelig at du er tilbake på dotten. Jeg har lurt på om det var tekniske problemer som var grunnen til pausen, for jeg kunne ikke tro at du var blitt lei av oss. hehe Kos deg i varmen.
: ) Solvår
Carsten W.

Et actionbild med höstblader? Dette var nytt;) Betrakteren kan kan föle kampen om feste, men de ser ganskje sliten ut allerede. Det tat ikke lang tid för...;))
Heidi N.

De siste gjenstridige som ikke vil gi slipp? :)
Trivelig høstbilde fra deg, på en grå høstdag.
Heidi
Knut R.

Typisk høstbilde med fine linjer!

mvh Knut
Frode L.

Hei.

Det er nok ikke lenge før disse må gi tapt, god skarphet med fint lys og flotte høstfarger.

Frode.
Solvår B.

Tusen takk Carsten, Heidi, Knut og Frode!
: ) Solvår
Inger Anne Maritsdotter V.

Flott hauststemning i dette bildet,
og med fine farger.

Inger Anne
Fred S.

det er mye jeg kan styre meg for her på dotten. tror jeg nevnte røde solnedganger for deg en gang, og nå kan jeg jo nevne gule høstblader, da..

Men;.. igjen skal ros fordi du gjør noe litt spennende ut av et "oppbrukt" motiv. Det blir god komp ut av disse tre visne bladene som vindene tar tak i, det er liv i bildet, og med på livet er også greinene i bakgrunnen, som lager et litt kaotisk, men likevel fint mønster. Absolutt godkjent dette.

fred s
Tove H.

God komp og fint driv..liker de visne i vinden.

Tove
Solvår B.

Takk skal dere ha Inger Anne, Fred og Tove!
: ) Solvår
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu