Isn`t it good....
..., Norwegian wood
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger156
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_559263} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Dag Tore ..

Hei, Fred. Barsk stevning av blandingskogen! Gode kontraster - med tåke og fint lys.....Bra Jobbet!! DAG
Ole-Kristian T.

Det som slår meg her, er at motivet i seg selv ikke er veldig spennende, men bildet er flott vakkert! To flotte, mørkegrønne graner i forgrunnen, så er det en flott diagonal av trær, fra venstre mot høyre, en blanding av grantrær og nydelige bjørker uten løv som danner en nydelig bue eller s-form. I tillegg kommer lyset/ tåkedottene som skaper spenning samt fargeinnslagene nede til høyre. De små ung-granene i forgrunnen pynter opp og den tette granskogen bak danner en fin kulisse. Dette likte jeg :)
Fred S.

takk og takk, fint det kom kommentarer slik at jeg kan smette inn og kommentere tittelen. Angret meg straks jeg hadde lagt ut bildet; "isn`t it good"..., høres ut som om jeg fisker etter masse ros. Det slo meg nemlig at Fotodotno kanskje ikke er av de nettstedene der en kan forvente at folk kjenner til Beatles sine tekster, men "isn`t it good, Norwegian wood`" er det en kan kalle refrenget i "Nowegian Wood" ; Kjent beatles-låt (joda, regner med at ialle fall noen visste det)

Nok om den saken. Blandingskog er det ja, og bjørkene blir litt bleike , magre og mjå nå på seinhøsten. At motivet ikke er så spennende er jeg selvsagt enig i, men jeg ble selv fornøyd etter å ha sett bildet på skjermen og etterbehandlet det. At det har en ganske klar komp er jeg også enig i. Så om det kanskje "isn`t so good", er det i alle fall greit nok.

fred s
Lars Ivarson F.

skodda gjev liv til biletet der den driv ulikt gjennom trea og gjer motivet meir interessant..likte dette..flotters
Elisabeth M.

Ja - tåka og lyset gir liv i bildet:) Det blir noe magisk med tåka, som jeg liker godt.
vh/Elisabeth

PS -Norwegian Wood kunne også vært tittelen:)
Fred S.

Takk til Lars og Elisabeth.

Ja, det kunne det selvfølgelig, Elisabeth, men det er en tittel som har vært brukt en del her inne, derfor forsøkte jeg noe annet. Men bra er den ikke...

fred s
Lars-Anders M.

Farge,lys og tåke. Allt i en fit utsnitt.
mvh
LAM
Harald N.

Malerisk og fint av skogen. Likar godt fargebruken og tåka som gje litt trollsk stemning.

Mvh Harald
Fred S.

tusen takk til Lara-Anders og Harald

fred s
Håvard F.

Så enkelt kan det gjøres... eller dvs.. man må være der når lyset er på sitt beste og tåka sper på med god opplevelsen i bildet. Du vet å ta vare på øyeblikkene. Flott dette Fred
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu