Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBilete er skanna frå slides og bearbeidd i Elements
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger183
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_560437} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Hei Harald
Du viser en allsidighet innenfor fotografi som er beundringsverdig.

Dette bilde ble bare helt nydelig

Herlig komposisjon med treet i front som opptar ganske stor plass i bildeflaten nede. Men du verden for en herlig dybde i bildet med skiløperen og fjellskråningen.
Perfekt etterbehandling setter oss langt til bake i tid hva gjelder fotografiet.

Bildets format er også helt riktig til bildets elementer.
Grattis, dette ble super duper:)

mvh arild
Harald N.
Tusen takk for rask og hyggelig tilbakemelding Arild!
Harald
Børge W.
Svært tiltalende bilde som får meg til å tenke på en ensom vandrer fra en svunnen tid. De tre elementene bærer hverandre på en utmerket måte og fører blikket innover i bildet. Veldig grafisk og nakent, men allikevel spennende. Hipp, hipp!!
Harald N.
Takk for det Børge!

Harald
Fred S.
Det er velsignet greit med slike bilde som dette: jeg ser hva det forestiller, og jeg liker det umiddelbart. Ikke det at noen få av de "vanskelige" bildene her inne kan være en interessant utfordring, men skal jeg være ærlig er det en del bilder på f/64 som jeg sliter både med å skjønne og å like.
Fotografikk har jeg bestandig likt. Har forsøkt meg på det i mørkerommet også, men fikk aldri helt kontroll over lith-filmen, denne spesialfilmen som skulle gi denne grafiske effekten.
I dag er det enklere, regner med at bildet ditt er digitalt. Om dagens digitale fotografikk er på høyde med den "gamle" fotografikken skal jeg ikke ta stilling til.
Fin komp har du fått til utifra de tre elementene dine, skiløperen er perfekt plassert, og jeg liker at mørke "korn" skaper et skille mellom himmelen og snøen. Rypejegeren i meg liker busken; det er slike rypene ofte beiter på, og jeg innbiller meg faktisk at jeg ser spor ved siden av busken og et stykke oppover også. Men det kan være rev e.l...

fred s
Harald N.
Takk for utfyllande kommentar Fred.
Dette bilete er tatt med dias fudjifilm i mitt forrige fotoliv.
Etter at eg fekk meg diasskannar ha rmange av dei gamle diasane fått eit nytt liv. Eg har glede av jobbe med dei i Elements og prøve å få til nye uttrykk. Av og til lykkast eg, dette er eg godt fornøgd med sjølv.
Det er kjekt og lærerikt å få kommentarar og kritikk, det er ennå ikkje forseint å lære, trur eg.
Mvh Harald
Roar K.
Flott "grafisk trykk" du presenterer her.
Nå skal lissom kritikken værra så faglig basert her på bildekritikken hvilket denne ikke blir - hvertfall sammenlikna med bildet.

Roar
Ivan H.
Ja det er lett å like dette bildet pga god komposisjon av elemetene og det enkle uttrykket.
Det er to ting. Jeg føler dette spiller litt på det klassiske og ville valgt å plassere personen litt lenger til høyre, i jupna på treet i forgrunnen (om du forstår).
Ser at du har brukt en lys vignettering, som gjør at noe av skyggen i bunn blir grå. Her ville jeg gjort alt i like svart for å fullføre uttrykket til sin helhet.

(Roar; det er ikke snakk om å ha en faglig basert kritikk, men med en begrunnelse hvorfor man liker et bilde er vel greit?)
Harald N.
Takk til Roar og Ivan.
Takk for sakleg og oppbyggelig kritikk Ivan, eg hugsar ikkje heilt kva eg har gjort, men eg ser at det du påpeikar har noko for seg. Eg trur at skyggane i botnen var så svake at dei blei grå, same som korna på himmelen.
Eg er takknemleg for slike gode kommentarar, det gjer ar ein skjerpar seg.

Mvh Harald
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu