IDA
Dette er mitt første bilde på foto.no. Bildet er tatt ved Gjevilvatnet i Sør-Trøndelag for ca 6 år siden, sikkert bare et bilde som passer best i familie-albumet.
Jeg er en amatør-amatør som ikke kan noen som helst om hverken lys eller annet. Nå har jeg gått til anskaffelse av et speilreflekskamera og prøver meg her slik at jeg kan få noen tips.
Utstyr
  • Canon kompaktkamera
  • -
  • Blender-
  • Filmtypekodak 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger89
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5607} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
haavald h.

Mege bra bilde.
liker spesielt over gangen i kantene.
Magnus Knutsen B.

Motivet er fint, men hvis du har tilgang på Photoshop hadde det tatt seg bedre ut om du hadde jobbet litt med kontrasten og fargene. De blir litt blasse. Det hadde kanskje også gjort seg om du hadde kuttet det litt slik at Ida ikke befant seg midt i bildet?

Mats N.

Enig m. MB.
Mer kontrast, & kanske litt Unsharp Mask, hade gjort sej väl här.Inte för mycket, dock, den har en viss kvalitet just för att den är soft, men nu FÖR soft tycker jag.
MVH/Mats N.
lise h.

Tusen takk for kommentarene.
Bildet er kun lagt direkte ut fra en photo-cd. Jeg har ikke gjort noe med det , men skal prøve meg litt i paint-shop pro. Har vi ingen erfaring med noe av dette ennå, men jeg lærer nok
Mvh LFH
lise h.

Tusen takk for kommentarene.
Bildet er kun lagt direkte ut fra en photo-cd. Jeg har ikke gjort noe med det , men skal prøve meg litt i paint-shop pro. Har vi ingen erfaring med noe av dette ennå, men jeg lærer nok
Mvh LFH
lise h.

Her ble det skrivefeil, har ingen erfaring...
Morten L.

Hei
Mange sier mye om hva du kan gjøre med dette bildet. Det er selvsagt intressant når en har et gitt bilde å bruke. Det som kanskje er det aller viktigste, og som sparer en for alle korrigeringene etterpå, er og ha et best mulig utgangspunkt. Tenk litt på lys når du tar bilder. Motivet ditt er flott. Begynn å se rundt deg. Er lyset flott. Se hvordan det faller, hvor kommer det fra osv. Er lyset flatt i et bilde blir det veldig fort kjedlig. I tillegg hadde jeg i dette tilfellet kanskje valgt en litt annen beskjæring.
Mvh ML
Lars-Anders M.

Dette var morrsom. Gammel film?
Thomas M.

hva er grunnen til at det er anbefalt?

har prøvd meg på en versjon i PS,
here you go: http://img209.imageshack.us/my.php?image=nyverfw8.jpg


Thomas Mørch
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu