Fluefisker i Gaula
Bildet inngår i albumet Sportsfiske og fisk -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger168
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_561309} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ketil S.
Veldig bra bilde av en skikkelig gentleman. Fint uttrykk. Jeg antar den blå streken er en del av snøret som passerer foran ham,og sånn sett gir det vil litt action til bildet. Lurer nå likevel på om det ikke er mest forstyrrende...

Ketil
Arne Henning G.
Takk for kritikken!
Ja, den blå streken er skytehodet (fluesnøret for de som ikke er inne i terminologien). Syntes i utgangspunktet at den bidro til bevegelse, men kan forstå at det også kan virke som et forstyrrende element. En forutsetning er nok uansett at man vet hva det er, noe du selvfølgelig gjør. Spennende om andre fluefiskere mener noe om det.
Kjetil B M.
Rent kasteteknisk vil for mye av snøret/klumpen her treffe fannflaten, og fortommel bli hengende igjen, så lite kraft - les spenn i stangen går med til å rette opp en løsbukt bak istedet for at det blir brukt til fremdrift, så lite energ i fremkastet blir resultatet ;-) Sånn, det var det kastetekniske som fluekaster ;-)
Må flire litt av den anglosaksiske stilen, vedder på at det er en Hardystang...? Selv om han er iført Orvis-bukser.
For meg gir snøret akkurat det som skal til på et slikt nærbilde av en fluefisker som kaster. Uten det, ville stangposisjonen vært gal. Og fotos av folk som holder i en fiskestang som ikke kan det, synes jeg er irriterende å så på - og dermed ødeleggende.
Jeg liker den lille dybdeskarpheten som fremhever motivet, og livet av vannet som sruter rundt bena.
Synes du har fanget - og formidlet konsentrasjonen, innbittheten og det flotte i fluefiske etter laks :-)

Kjetil
Arne Henning G.
Skal ikke starte en debatt om utstyr eller kasteteknikk, men mannen får spendt stanga og kaster dritlangt med sitt orvisutstyr. Forøvrig hyggelig at en laksefisker er fornøyd med bildet
:-)
Kjetil B M.
Hehe, utstyr og kasteteknikker kan vi diskutere i et annet fora! Er nok på tryggere grunn der enn i fotoverdenen...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu