Lysfontene
Endret tittelen på bildet fordi jeg ikke greide å komme på hva Ari karaktiserte Martha som:) I natt kom jeg på det! Minneverdig kveld med elg-ytrefilet, potet, grønnsaker og saus tilberedt på bålet. God drikke til selvsagt.
Kasserte bildet først på grunn av det utbrente feltet i midten, men syntes det var såpass severdig at det fikk forbli i arkivet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_562247} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
johnny s.
Lurte først på om det var et slags lynnedslag du hadde fanget. Et uvanlig og fasinerende bålbilde med både stjerner og lys rundt bålet. I dette tilfelle gjør det ingenting for meg at deler er utbrent, snarere forsterker inntrykket.
Må vel si at uten teksten så gav det ikke assosiasjoner til elgbiff, men antar at både den og tilbehøret var lynende godt.
/j
Børge W.
Det kan jeg skrive under på. Dette lysfenomenet oppsto etter måltidet da akevittånden kom litt for nær åpen flamme;)
johnny s.
He,he herlig, tenkte å se på hvilken lukker etc du brukte for å få denne effekten med lyset i bålet, men innser vel at dette må improviseres. Veldig spesielt å fange en stor stjerne med grønn tåkesky rett over bålet som jeg nå antar ikke er en PS effekt, men ekte vare. Synes forøvrig begivenheten er godt komponert og er glad det ikke ble kassert som utbrent.
/j
Avsluttet .
Fantastisk "frodig" himmelhvelving med tusener på tusener av stjerner står i sterk kontrast til det ribbete grantræet.
Det magiske lyset fra "fontenen" gjør bildet ekstra flott og spennende.
Børge W.
Takker for din kommentar Ketil. Belysningen utgjøres av en rekke lyskilder, hodelykter, bål, månen, og lysforurensning fra nærmeste tettsted (på skyene).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu