Sjøsprøyt
Utstyr
  • Nikon D90
  • 12-24mm
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/22
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger258
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_561767} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Stein Adler B.
Dette var jo et tiltalende bilde som skiller seg ut i mengden. Optimal komposisjon der teknikken "sitter" i tillegg. Veldg bra fargeskala med varme i himmel og forgrunn, der det øvrige framstår som vått og kaldt. Bra jobbet !
mvh Stein
Terje A.
Dette var nydelig..forgrunn med fine detaljer..en fin dybde med de hvite fjella som forsvinner i horisonten..vara fine fargetoner.Her sitter det meste.En liten svart prikk på toppen av det ene fjellet tar litt oppmerksomhet..kunne vært fjernet.Men som sagt dette likte jeg.
Terje
Ketil S.
Dette er kanskje HDR? Kunne du hatt med noen eksponeringer med lenger lukkertid for å gjøre sjøsprøyten enda litt mer utflytende? Synes vannet i forgrunnen er bra, men bølgen bak blir litt verken-eller: Ikke skarp, men heller ikke diffus nok til å skape den sugende illusjonen som slike bilder kan. Smakssak, selvfølgelig.

Flott motiv med fine fargetoner, særlig på steinene i forgrunnen.

Ketil
Børge W.
Kjenner at jeg er svak for fargene i motivet ditt. Steinene i forgrunnen harmonerer godt med himmelen, og det hvite i bølgene som bryter med de snødekte fjellene. Kanskje kunne det vært en mulighet å flytte perspektivet litt til høyre når du tok bildet? Men for all del et flott landskapsbilde som gir meg antydning til neglsprett.
widar o.
Takk Stein, Terje, Kjetil, Børge for flott tilbakemelding, det sorte i fjellet bak der så jeg ikke men det skulle vært fjernet, dette er ikke HDR, kun en eksponering, jeg ønsket ikke å gjøre sjøsprøyten mer difus, fordi da legger den seg i bildet, ønsket heller ikke å fryse den.
Takk for fin tilbakemelding, Widar
Anne Gunn P.
Tenkte også på HDR med en gang jeg så dette og blir veldig begeistret når du sier at det ikke er det! Flott lys på steinene, og passe lukkertid for å få bevegelsen fram i vannet. Blikket ledes inn i bildet og treffer de vakre fjellene. Synes du kutter litt uheldig i forgrunnen, kunne ønsket å se hele steiner. Fargene er imidlertid fine, så alt i alt er dette meget severdig.

Mvh
Anne Gunn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu