Simba
Dette er en test for å se om jeg klarer å legge inn et bilde. jeg er en ammatør som elsker å ta bilder, av allt mulig. Men har myyyyye å lære. Nå har jeg kjøpt meg et Cannon IX7, og håper på mangen bra bilder med det.


Utstyr
  • Olympus Senturion
  • -
  • Blender-
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger75
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5623} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Anders J.

Halloj!
Röd färg är alltid lurigt, den har en förmåga att dra till sig uppmärksamheten som ingen annan färg. Även den minsta röda fläck kan göra en bild obalanserad. Nu kanske du förstår vad jag tänker säga, undvik rött om du inte använder den på ett medvetet sätt. Eftersom Simba är det viktiga gör det röda att uppmärksamheten dras dit istället. Blixt kan vara bra att använda men bara den inte kommer rätt på. Ett tips kan faktiskt vara att sätta eget ljus, som i en studio. Krävs inte så mycket som man kan tro. Se upp med färgtemperaturen bara, så det inte bli färgstick. Något som fungerar rikigt bra i denna bilden är färgen på ögonen och löven, dom är nästan identiska, det ger harmoni och balans. Det finns mycket att säga, in med fler bilder bara så skall du få kommentarer och kritik. Lycka till!
mvh
Anders
Ann F.

Pusens ansiktsuttrykk er fint, det samme er omgivelsene rundt den med løv og gressbakken. Skarpheten ser for meg ut til å ligge der den skal være, dvs. på kattens ansikt.
Jeg synes ikke det gjør noe med den røde veggen bak, men det hadde vært bedre om du hadde klart å unngå de to røde feltene nede t.h og t.v.
Det er blitt litt mye blitz rett på, dermed har pelsen (som antagelig er sort?) og også den røde veggen blitt litt for blasse. Det kan du rette på ved enten å legge et hvitt lommetørkle over blitzen eller ved å stille kameraet på 1 eller 1/2 eksponeringstrinn ned i forhold til den eksponering lysmåleren gir.
Lykke til videre!
Mvh Ann
Randi Elisabeth R.

Takk for kommentarene. Dette var et ''innpulsbilde''. Forstår hva du mener med det røde. Ang. blitsen, så hadde jeg på det kameraet alltid på blits. Legger inn et nytt bilde av Simba, uten forstyrrende farger.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu