Lundefugl på gåtur!
Endelig kom jeg meg av gårde på en liten fototur til et fantastisk ''fuglerike''. Her var jeg omsvermet av disse fantastisk flotte fuglene og i tiden som kommer vil jeg presentere noen av bildene jeg tok. Da det var veldig dårlig lys ute var vi helt nødt til å bruke blitz for å få hastighet nok til å fryse fuglene, i tillegg begynte det å regne men det synes jeg bare ble ekstra fint på fuglene. Jeg gleder meg allerede til jeg skal tilbake å fotografere her i sollys! Håper dere liker bildene
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Canon EF 80-200, 2,8L
  • Brennvidde200 (320)mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/160s
  • FilmtypeDigital ISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger276
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_56262} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Leif Håvard H.

Hei TS, joda jeg liker fotoet av ''papegøyenebb'' Vesterålen har mye å by på når det gjelder fugleliv. Ikke annet å si: et meget godt foto! LHH
Tom R.

Hei Torgeir, bilde er skarpt å fint.
Likte den svarte bakgrunnen veldig bra.
Er du ferdig med bowlingbannen?
Gleder meg til slutten av neste mnd, da blir det fint fotolys her i Tromsø, sommerlyset syntes jeg er litt kjedelig, litt hårdt lys.

Tom:)
Torgeir S.

Hei og takk for kommentarer. Leif, neste gang ordner vi det slik at du kan hive deg med. Da må du ha skaffet deg en fin tele for å få fullt utnytte av turen.

Hei Tom, nei jeg er nok ikke ferdig meg bowlinghallen. Det er ganske mye arbeid som gjennstår og det blir dessverre alt for lite tid til foto og datamaskinen. Jeg har derfor ikke fått fulgt opp alle mine faste i det siste men jeg lover å komme tilbake når tiden strekker bedre til. Håper ikke det går ut over kommentarer fra dere allikevel!?! Jeg er enig i at tiden fremover med mykere lys og hærlige høstfarger er flott, det er bare så synd at det må blir så fryktelig kaldt også.....

Vi snakkes!

Mvh. Torgeir
Kurt S.

Likte regndråpene på fuglen. Det satte en ekstra spiss på bildet. Ikke alltid det er en ulempe med regnvær. Lunden har et litt trist utrykk i fjeset synes jeg. Mulig det er innbildning. En artig skapning uansett. Veldig bra arbeide og et flott bilde.
mvh Kurt.
Avsluttet .

Flott bilde! Utrolig skumle øyne på de dyra der.
monica p.

Hallo Torgeir
Så koselig at du stikker innom en tur da, går det fremover med Bowlingbanen eller, det må vel snart nærme seg åpning nå???
Tipper vi får se masse bilder når den tid kommer, gleder meg.
Har vel ikke så mye å si om du ikke legger inn bilder så ofte, hovedsaken er at du ikke slutter helt.
Flott bilde av lundefugl, likte godt den mørke bakgrunnen, at du måtte bruke blitz synes jeg ikke trekker ned inntrykket.
Men jeg ville kanskje hatt med litt mer av berget den går på, og da mener jeg på sidene, kanskje slik at den ikke blir så midtstilt.
Ellers er farvene og skarpheten helt topp.
Flott jobba dette Torgeir.
Stor klem tilbake fra Monica:o)
Tom E. F.

Bra, dette!
Ser litt ''utstoppet ut'' (ikke at jeg tror den er det), men jeg tror kanskje den ene foten i lufta hadde understreket bildetittelen din.
mvh Tom
Jostein M.

Hei Torgeir.
Flott dette. Synes blitz bruken fungerer. Tonene er fine og bilde virker ikke for hardt. Ser virkelig fram til resten av denne serien.
Mvh
Jostein
Torgeir S.

Hei og takk igjen alle sammen! Monica, jeg mente at jeg synes det er litt dumt at jeg ikke får lagt inn så mange kommentarer til min faste liste!

Tom, jeg kan forsikre deg at denne fuglen i aller høyeste grad er vill og i live, forhåpentligvis enda selv om det kretset godt med ørn rundt oss.

Vi snakkes alle sammen!

Mvh. Torgeir
Jan W.

Fint fanget og flott bilde Torgeir.

Men utstyret ditt har nok muligheter til å klemme ut litt mer detaljer i fjærdrakten skulle jeg anta.

Jan
Dag Frode H.

Hei
Det meste er sagt om bilde, vil bare føye meg til i rekken flott bilde av lundefugelen.
Mvh
Dag Frode
Avsluttet .

Flott bildet.
Mvh Jørg
Per R. G.

det meste er vel sakt her så jeg føyer meg til dem andre
Stig S.

Flott fugl, men jeg tror du er i stand til å presentere den enda bedre... Ikke overbegeistret for den sorte bakgrunnen, den gir litt lite liv i bildet, det blir litt statisk. Tror du kommer med bedre bilder av denne etterhvert - skal følge med ;-)

--stig--
Hans-Einar O.

Hei Torgeir!
Fint bilde av en spennende fugl. Liker godt vanndråpene på fjærdrakta, men synes kanskje bakgrunnen ble litt mørk og lite levende. Men det er selvsagt prisen du må betale pga været og blitsen. Ser fram til bilder av den i mere spennende lys også;-)
mvh Hans
Yvonne Anita R.

Hvordan fikk du den til å sitte rolig, jeg har og vært på fuglesafari men lundefugelen var umulig å få has på. Men du var kanskje på land, jeg var på havrafting.

Bildet er flott, regndråpene og den mørke bakgrunnen gir det litt ekstra.

Kommer snart på bowling.
Marcos P.

Heldigris som har en EOS 10D, vill også ha =)
Förnøjd med kameraet? Vurderer å kjøpe en nå... hva betalte du før det? Kan du anbefale det?

Flott bilde ellers!

Hilsen
Marcos
Torgeir S.

Hei Marcos, takk for kommentar! Ja, jeg er utrolig fornøyd med 10D'en. I raktisk bruk er den rett og slett meeget bra og programmvarene som følger med er også, etter mitt syn, blitt vesentlig bedre enn det de var på D60. Kameraet fåes nytt hos flere internetforhandlere for kr. 15,495,- og ja, jeg kan i aller høyeste grad anbefale det!

Lykke til videre, og prioriter å skaff deg en 10D hvis økonomien er på plass!

Mvh. Torgeir
Eliza A.

Flott dette!!
Ser nesten sminket ut=)
Fine farger.

Eliza
Robin G.

Jeg er misunnelig...........................................

RGJ
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu