Hanne 2
Dette er det andre bilde i prosjektet. Vil gjerne ha tilbakemeldinger her også, så fort som mulig!!:)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger94
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_562668} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Ragnar B.

Hei Julie!

Her synes jeg du har lykkes med veldig mye.Et godt portrett! Skal prøve å være så konstruktiv jeg bare klarer. Først og fremst et bra valg av modell. Fint med "catchlight" i øynene, der softboksene er synlig, personlig liker jeg dette. Vil tro at ditt utsnitt er gjennomtenkt i form av luft nedenfor og ovenfor hodet. Kunne vært artig å se en versjon med tettere utsnitt! Du har også lykkes i å få frem mykt lys, som gjør at huden fremstår som glatt. Du har kanskje brukt photoshop for å glatte ut huden?! Kanskje øynene og leppene skulle vært enda skarpere, men mulig det er en bevisst effekt fra deg? Synes bildet består av myke og fine fargetoner. Hvis ønsket var å skape en helt hvit bakgrunn, fremstår den som noe grå ¨på min skjerm. Ikke noe av dette som nødvendigvis er feil eller riktig, sålenge du har en bevissthet i forhold til hvorfor du har valgt som du har gjort. Modellen har også et spennende uttrykk, og dette vil jeg tro skyldes gode instruksjoner fra din side.

Jeg synes du har all grunn til å være fornøyd med dette bildet.

Ragnar
Terje B.

Jeg hadde heller plassert blitsene anderledes til et slikt beauty bilde. D har mye å hente med å plassere en blits oventifra 45 grader nedover (ca) så henter du lyse opp igjen med en reflektor. (For lysne å sofne skyggene ifra kinnben, nase å øyne. Du får et mer «korrekt» lys da.

Merk: skyggen i håret.
Julie D.

Tusen takk, Ragnar! Det var veldig koselig å høre :-) Det er første gang jeg prøver denne typen bilde, så jeg er ganske fornøyd.
Bakgrunnen er grå, og det var ikke meningen. Skal prøve å endre på det neste gang jeg skal ta bilde, eller redigere i photoshop.
Har heller ikke brukt photoshop for å glatte ut huden, det eneste jeg har redigert er kontrasten.

Takk for konstruktiv kritikk, Terje! Skal prøve en gang til og gjøre som du sier med blitsen ovenifra, men "skyggen" i håret er sånn på modellen, fordi hun har skillet der og etterveksten er lys.
Terje B.

Julie: Ikke etterveksten jeg tenker på, du finner det ut så fort du kjører en blits oventifra. :)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu