Stål i ben og armer...
Litt utbrent men ellers ....
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-11-30 10:30:32
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger179
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_562742} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Avsluttet .

Morsomt med måten den holder seg fast på og alle de vertikale linjene som bryter av mot fuglen og bakgrunnen.. flott!
Hilsen
Tove
Avsluttet .

tøft og levende!:)
Lars Ivarson F.

to fine positurar..god layout i biletflata..gromt
Eli S.

Stål i ben og armer. Ikke minst i nerver på holka her i dag. ;))
Flott av blåmeisen dette. Endel støy i den grønne bakgrunnen, men ikke verre enn at jeg tåler den.
:) Eli
Adrian Dyrhaug G.

Ganske sterk i beina denne blåmeisa!
V1!

mvh Adrian Grande
Avsluttet .

Koselig bilde av en skikkelig kar med stål i både bein og armer.
Ingrid Milly L.

Takker for kommentarer. Mvh. Ingrid Milly
Asle B.

Fint og fargerikt av meisen! Stilig med de vertikale linjene og grepet med de små beina. Flotte bilder!

Mvh
Asle
Trond W.

V1 ble best. Fint portrett av svensken.

Trond
Bjarte W.

Enig med Trond - v1 for meg også. Synes v2 ble en anelse uskarp i hodepartiet, og kanskje litt utbrent i det hvite. Er vel litt mer kontrast i v1 også. Liker posituren i begge.
- Bjarte
Ingrid Milly L.

Takker for kommentarer fra dere alle. Mvh. Ingrid Milly
Roar K.

Her blir det nok posituren i originalen jeg faller for. Nært, skarpt, fargerikt og detaljert.

Roar
Ingrid Milly L.

Takk for kommentar fra deg også!
mvh. Ingrid Milly
Duy P.

Gjelder v1,
Synes at blåen er midtstilt,mer luft på meisen retning og mindre på beina. Kjenner ikke til avstanden, skjules kanskjer cropping at det gir den del støy. Fin farger og ok fokus.

duy
Ingrid Milly L.

Takk til deg også for kommentar.
Jeg lar det være best plass i flygeretningen og hvis du ser v2 så er det mot venstre. Dette er 2 bilder tatt nesten samtidig....v1 først.
Men hva gjør andre med dette?
mvh. Ingrid Milly
Duy P.

hei igjen Ingrid.

Jeg uttrykker det jeg føler for som er rett fotografisk. Klart at det fins ingen fasit. Alt avhengig av budskapet til fotografen. Husk at jeg kritisert kun v1 for seg selv.
Teknisk på v2 har jeg aldri nevnt et ord. Det finnes mange flere dyktige fotografere på doten enn meg. Jeg prøver å være konstruktiv når jeg ser på et motiv. Det er slik jeg har lært meg i det to siste årene på doten.
Venter spent på noe andre kan si sine dypeste meninger.

mvh
duy
Frode L.

Hei.

Må si meg enig med Duy, i v1 ville jeg hatt mer luft i synsretningen, det kan du se at jeg gjør med alle mine bilder.
Litt støy på bakgrunnen, fin fokus med fine farger.
V2 har du bommet litt med fokus da øyet ikke er helt skarpt, der sitter fokus på ryggen.

Frode.
Helge H.

Hei

Jeg synes personlig at begge bildene har for tett utsnitt. V1 har mye støy i bakgrunnen, Duy og Frode påpeker helt riktig at det bør være mer luft i synsretningen. Farven i bakgrunnen er fin, og jeg mener at v1 har potensiale med et luftigere utsnitt...

HH
Morten W.

Ingrid skrev: "Jeg lar det være best plass i flygeretningen"

Men det er og blir den retningen blikket/hodet har som avgjør beskjæring. Uansett hvilken retning du tror den kommer til å fly! Beskjæringen på V1 er helt motsatt av det som faktisk er riktig.

Så, en fugl som har brystet inntill en bildekant mens hodets retning er motsatt vei, så blir det riktig med luft den veien den ser. Dette kan da ikke være så vanskelig?

Så de som over her skriver "så flott" og dill og dall, de får deg bare til å stå på stedet hvil, uten fornyelse.

Men så virker det faktisk sånn at du heller vil bli fornærmet enn faktisk å ta til deg gode råd. Vurderer du f.eks et høydeformat etter kommentaren til meg og en til på svalebildet ditt? Lurer fælt på det. Lurer også på om du er i stand til å se kvalitetsforskjell på svalebildet og de (fleste) andre bildene du legger ut?

PS
Du kan, om du vil, blokkere meg fra å kunne kommentere bildene dine. Så sitter du igjen med kosekommentarer fra Goa og alle de andre.
Knut Børge S.

Hei

Ingrid! Du må slutte å fokusere på bare det negative med konstruktive kritikker. En kommer absolutt ingen vei når en ikke vil høre på gode forbedringsforslag. En ting er småpirk som ikke har så mye å si, men det er en fundamental gjenganger i bildene dine, noe som gjør at du står på stedet vil hva fotografisk utvikling angår.

Det blir rett og slett helt feil at Duy må forsvare seg, og etterlyse synspunkter fra andre fotografer, når det han påpeker faktisk er helt korrekt.

Bildene:

Begge to har som Helge påpeker altfor tett utsnitt, noe som går mye utover helhetsintrykket. Gjengangeren i bildene dine er et unormalt og høyt støynivå, samt dårlig bildekomposisjon. Jeg legger dog merke til at det har bedret seg betraktelig i dine siste bilder! Versjon 1 er midstilt og statisk, med mindre luft i syns/fluktretning en ønskelig. Versjon 2 er du inne på det, men ville dog hatt enda mer luft foran fuglen.

Det ble en lang kommentar det her! Men alt er godt ment :)

Som nevnt tidligere har du et stort potensiale for å levere gode naturfoto. Se bare på dette bildet du har tatt av småspoven : http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=598877 Det er jo kjempebra, og er milevis foran disse blåmeisbildene.

Stå på videre, så blir det spennende å se dine neste bilder:)

mvh Knut Børge
Ingrid Milly L.

Bildet av småspoven er tatt sittende på et bilsete med motor igang men har ikke mulighet til å sitte i bilen når jeg tar bilder til daglig bruk... Mvh. Ingrid Milly
Morten W.

Der har vi motvilligheten din igjen. At du IKKE satt i bilen under fotograferingen på alle de andre bildene dine er vel ikke grunnen til at de fikk støy og grums?
Nei, du er håpløs, og det er faktisk alle de andre som ukritisk gir omtaler som dette:

Tøft og levende!
To fine positurer!
Koselig bilde!
Fint og fargerikt, flotte bilder!
Fint portrett!
Liker posituren i begge!
Nært, skarpt, fargerikt og detaljert.

Utdragene over er hentet fra dette bildet/bildene. Enten så lyver de, eller så kan de ikke ha peiling overhodet. Har de sett på bildene mine, disse folkene? Samtlige mine bilder skulle da ha fått kommentarer som det ikke eksisterte superlativer for.
Jeg gremmes.

Jeg skal forøvrig legge ut et bilde senere i kveld. Jeg oppfordrer de som føler seg litt truffet her over om å kommentere det. For jeg er nyskjerrig på hvilke ord dere finner. OK?

Ingrid Milly L.

Jeg finner meg ikke i at du bruker mine bilder for alt som du synes er negativt med folk og fugler. Kan du Morten vennligst bruke diskusjonssider til dine meningsutvekslinger? På forhånd takk! Ingrid Milly
Morten W.
+2
Men, er det ikke snart på tide at du "ser" lyset? Skal du levere samme kvalitet om fem år?
Forstår du ikke at jeg gidder dette fordi jeg av en eller annen grunn ser at det er et potensiale hos deg? Er jeg grei da, som prøver å få deg til å forstå? Eller er jeg bare en drittsekk som leker?
Faktum er jo at jeg tar meg tid.

Har du sett ekornbildet jeg la ut i kveld? Se på det utsnittet! Se det klare flotte bildet! Sånn kan du få det til også!

Litt læring: Hadde ekornet hatt hele kroppen vendt MOT venstre bildekant, men med hodet fremdeles den retningen det har nå, så ville beskjæringen fremdeles gjelde? Ja, sånn er det. Du kan ikke beskjære for den retningen du tror ekornet kommer til å gå. Slik du skriver om fuglen her oppe.
Og det betyr ingenting om du sitter i bil eller ei. Bare pass på å skru av motoren=minus vibrasjon.

Du er velkommen til workshop i Bondal. Her er masse lavskriker, Ekorn, Mår, småfugler, og 2-300 år gamle bygninger som du kan bryne deg på. Så skal vi redigere på ettermidag/kveld.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu