Panorert Lappugle plus vesjoner
Endelig et skikkelig møte med lappugle i Østfold! Ungfuglavkastningen fra grensestrøkene gir mange av oss muligheten til å få se disse utrolig flotte uglene på nært hold. Denne holder til ved et jorde som ligger brakk, og der mesker den seg men Vånd. Selv om den på det nærmeste satte seg tre meter over hode mitt grytidlig i morres gikk det ikke lenge før den forsvant inn i storstammet skog for dagleie. Fikk noe bilder, men nærmøtet og opplevelsen var størst.
Tidlig morgen=dårlig lys, og slengte etter noen "skudd" da den var på vei inn i skogen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-12-08 13:13:01
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-12-08 13:13:59
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon 1D mrkIV
  • Canon eos 500 mm f4 is
  • Blender-
  • Lukker1/25s
  • Nei
  • Annet3200 ISO
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger247
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_563839} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Morten W.

:)
Lisbeth S.

Nydelige uglebilder, ble en bra panorering i v1 og et fint portrett i v2 og 3, lekker type.
mvh Lisbeth
Ingrid Milly L.

Jeg synes at du har lykkes mye og jeg velger v2 og v3 som mine favoritter her. Fine positur fine farger og detaljer pluss flott blikkontakt. Mvh. Ingrid Milly
Dag Tore ..

Hei Bjørn Først må jeg få gratulere deg så mye med disse unike opptakene.Dette hører til en sjeldenhet å komme bus på denne vaker uglen,så langt sør i landet.Som naturfotograf bør man også ha noe flaks her i livet.Meget bra jobbet...
Duy P.

Du vil sikker ha stilrent bakgrunn som under godt oversikt forhold.
Men de 3 versjoner er jo naturfoto som det burde være.
V2 og V3 er holder det tekniske mer enn nok. Hadde trukket smilebåndet enda mer hvis skarpheten på V1 synes litt mer. Artig som så, tatt i betraktning med 1/25s og farta til disse så er du vel fornøyd med dette.

duy
Avsluttet .

V2 ble knallfint av ugla!

mvh Øyvind
jarl kjetil j.

Syns panoreringen ble stilig jeg, og var vel eneste alternativ til fluktbilder under labre lysforhold. V 2 et greit artsbilde selv om sikkert både du og jeg hadde foretrukket litt roligere/ryddigere omgivelser. Spennende og morsomt møte, det er sikkert.

jkj
Marit O.

Orginalen som har sitt kunstneriske preg går jeg for her Bjørn Aksel!

Fin ettermiddag :)

Mvh


Marit
Bjørn Aksel B.

Takker og bukker folkens for at dere gidder å kommentere. Bakgrunn synes jeg er grein nok, vi er i skauen, men den kunne godt ha sittet i noe sprekere, som feks ei tørrfuru. Synes som Marit at hovedversjonen har noe kunstnerisk over seg. Som ren panorering mangler det nok noe skarphet i hode, men det er et eller annet jeg fallt for.
Bjørn A
Frode L.

Hei.

Flott bilder av en staslig og flott ugle, liker alle, men det er noe med orginalen som tiltrekker meg mer enn de andre. Likte godt toer'n også.
Det var vist en del hekkinger i nærmiljøet hos oss i Elverums-skogene i sommer.

Frode.
Bjørn Aksel B.

Hei og takk Frode, ja det er med stor sannsynerlighet at dette er en av "deres" fra i sommer.
Bjørn A
Jan Fredrik I.

Panoreringa ble tøff! Retning litt mer parallelt med deg hadde nok gjort seg enda bedre, men kjenner suget etter å oppleve ugla med en gang!
Mvh JFI
Per G.

Orginalen er knall hvor farvene i fugl og bakgrunn harmonerer perfekt. Deretter synes jeg nr. 3 er mest spennende med masta, ledningene og det hele som er menneskeskapt mot uglas magiske utseende. Misunner deg lappugla ja.
Mvh
Per Gätzschmann
Nils Christian S.

Versjon 2 ble aller best her, synes nå jeg da...
Snakk om flott fotofangst!!!
Odd E. k.

Et fasinerende bilde av ugla i orginalen, der en kan skimte den flotte fjærdrakten og fargene. Nydelige bilder i versjonene der den sitter i flotte positurer og betrakter deg. Godt jobbet og fanget!

Mvh

Odd E.
Leidulf K.

Hei Bjørn Aksel.

Flott serie. V2 var meget severdig. Sjelden fugl så dette er du nok fornøyd med, Fin blikkkontakt, god skarphet og pent snitta.

God Jul.

MVH,
Leidulf.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu