Trøtt og sliten..
Utstyr
  • Canon 1d
  • canon 70-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger77
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_565029} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
john-arne w.

Ett hærlig uttrykk på hunden, liksom "her er jeg, men jeg gidder ikke, trøtt". Vet ikke helt om ei slags beskjæring for litt tettere utsnitt ville gjort seg? Også det hvite som kommer fram bak hunden sitt hode? Hva er det? Det forstyrrer litt, blei litt for nysgjerrig på hva det kan være? Men selve protrette av hunden likte jeg godt og det har potensiale til å gjøre mye ut av det.


hilsen john...
knut p.

Hei John. Takk for hyggelig tilbakemelding. Det hvite bak hunden er nok kroppen til hunden. Den ligger krøllet sammen. Skal prøve å passe på slike ting neste gang :-)
Willy K.

Flott bilde, synes du har fått fram detaljer i pelsen. Uttrykket er jo bare supert. Det eneste jeg synes forstyrrer litt er gjenskinnet i øyet som deler øyet horisontalt. Det er vel underlaget som reflekteres, aner ikke om det kunne vært ungått.
knut p.

Takk for kommentar, Willy. Jeg ser det også nå..Nå ødelegger det hele bildet. Burde kanskje plassere lampene annerledes når hunden ligger så lavt. Må test ut det. Takk igjen :-)
Avsluttet .

Jeg synes du tar litt hardt i når du sier at gjenskinnet ødelegger hele bildet, Knut.
Dette er jo bare helt "silkemykt", både i pelsen, det uimotståelige innbydende blikket, og det tydelige språket.
Flotte detaljer i "tegningene" og snuten.
Willy K.

Hei igjen, huff da, var jo ikke meningen å ødelegge det fine bildet! Du kan sikkert redusere det gjenskinnet litt i PS el.l. Er jo bare en veldig liten del av bildet det er snakk om :D
André G.

Enig i at dette er kjempe fint bilde av en fin hund. Likevel må jeg si (kanskje jeg er litt kjedelig) at jeg tror bildet hadde vært finest i breddeformat :-). Også enig i gjenskinnet er forstyrrende.. Ellers bra lys, fin pels og herlig blikk!
Elena H.

Nydelig hund. Nydelig blikk.
Bjarte W.

Herlig bilde av den flotte hunden. Ser ikke helt fornøyd ut med å ligge stille og posere.
Liker utsnittet, og skarpheten sitter der den skal.
- Bjarte
knut p.

Takk alle sammen for tilbakemeldinger. Jeg tror nok valpen var fornøyd med å ligge stille, men den synes nok det var slitsomt med meg som gjorde mye rart for å få oppmerksomhet. Han ville nok helst sove.. Vi hadde på den tiden tatt mye bilder. Det var mer fart på de første bildene :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu